Ihr Warenkorb
schließen
Keine Produkte gefunden...
anmelden
schließen
wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt

Arte SS22

durch Dominique Bakker
31 Januar 2022

‘’Simplicity with design’’ staat kenmerkend bij het ontwerpen van de collecties van Arte Antwerp. De collectie bestaat uit t-shirts, knitwear, sweaters, en zelfs voor het eerst blouses om je outfit van top tot teen in stijl te hebben. De gestreepte print is een timeless motief, dat steeds vaker zichtbaar is op de runways van verschillende designermerken en nu ook terug te zien in deze musthave SS22 collectie. Het merk verwerkt premium materialen waaronder katoen om een fresh feeling te geven van day to night en zijn afgewerkt met seasonal branding.

 

 

 

 

Background on Arte Antwerp

Arte Antwerp is een Antwerpen-based merk. In 2009 is het begonnen als kledingmerk, maar tegenwoordig uitgegroeid tot een creatief merk met diverse collecties. Het Belgische merk haalt inspiratie uit grafische vormgeving en andere vormen van beeldende kunst gecombineerd met minimalistische silhouetten. De designer van het merk Bertony Da Silva, geboren en getogen in Antwerpen, wilt naar eigen zeggen een stukje van de urban cultuur, de architectuur en de kunst in zijn collecties stoppen. Dit is te zien in verschillende shirts, longsleeves, sweaters, knitwear, jassen en accessoires, wat steeds vaker terug te zien is in de streetwear van nu.

Shop de nieuwe Arte Antwerp SS22 collectie nu online en in- store bij Bruut.

Bruut werkt samen met hit producer Gordo
durch Max
17 Mai 2023
Lesen Sie mehr
Arte SS22
durch Dominique Bakker
31 Januar 2022
Lesen Sie mehr
Puma x Maison Kitsuné
durch Casimir Schmidt
3 Dezember 2021
Lesen Sie mehr
.nk .co .con
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »