Ihr Warenkorb
schließen
Keine Produkte gefunden...
anmelden
schließen
wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt

Carrots by Anwar Carrots - SS21

durch Casimir Schmidt
4 August 2021

In deze collectie zie je natuurlijk zijn originele concepten terug zoals het gebruik van veel basis kleuren met kleurrijke details, en veel… heel veel wortels !

Het gebruik van de basic colors zoals wit, grijs en zwart met daarbij de oranje carrot details maken het onmisbaar voor deze zomer.

Het is heel makkelijk te combineren, maar het maakt wel echt je look af. Ideaal om lekker naar het strand te gaan, of bij een gezellige barbecue met je vrienden.

Één van de grootste eye catchers van deze collectie is de ‘’Carrotade Tee’’, hier zie je duidelijk een combinatie van de oranje Carrots details met een onmiskenbaar Gatorade logo (het bekende kleurrijke sportdrankje), wat ons betreft een perfecte match voor deze zomer.

Verder in deze drop vind je t-shirts, longsleeves, en natuurlijk ook de ‘’Cokane Rabbit Hoodie’’. Dit is een mooie neutrale hoodie met een grote sleeve branding, en zoals de naam al zegt; een groot rabbit logo op de achterkant. Makkelijk te combineren, en onder andere te gebruiken als je every day hoodie, maar natuurlijk ook ideaal voor je late night beach avond.

 

Kortom aarzel niet meer en shop nu online op bruut.nl of kom langs bij ons in de store !

Bruut werkt samen met hit producer Gordo
durch Max
17 Mai 2023
Lesen Sie mehr
Arte SS22
durch Dominique Bakker
31 Januar 2022
Lesen Sie mehr
Puma x Maison Kitsuné
durch Casimir Schmidt
3 Dezember 2021
Lesen Sie mehr
.nk .co .con
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »