Ihr Warenkorb
schließen
Keine Produkte gefunden...
anmelden
schließen
wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt

New In: Nike Fur Pack

durch Yasmina Azhoum
11 November 2020

Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je koude voeten hebt deze winter. Nike dropt namelijk een pack met drie paartjes deze week met veel kleur en vol met bont.

 

Nike brengt wat kleur naar de donkere herfsttijd. De paartjes zijn kleurrijk en zijn afgewerkt met een nep bont/badstof aan zowel de binnen als buiten kant. Heerlijk warme voeten dus.

 

De ‘fur pack’ komt met 3 paartjes uit. De Air Max 90, Air Max 95 en de Air Force 1 Shadow.

De Air Force 1 Shadow is vooral erg populair dit jaar, en dan met name onder de vrouwen. Even wat anders dan de normale Air Force 1 en komt dan ook vaak, zoals bij dit furry paartje, met hele leuke, speelse colorways.

De Air Max 95 is de minst ‘gekke’ uit het drietal, met voornamelijk zwarte details en wat mindere felle kleuren, zouden we deze aanraden voor de mensen die wat rustigers aan hun voeten willen, maar toch willen mee genieten van de bont wat oh-zo comfy loopt! M

 

Naast de Shadow die erg populair is zien we de Air Max 90 ook vaak over de toonbank gaan hier. En dat is ook niet gek want het paartje blijft een klassieker! Net als de Shadow springen de kleuren er van af en van alle drie heeft deze de meeste furry details.

Welk paartje is jullie favoriet? En gaan jullie de fur pack rocken or no??

 

Bruut werkt samen met hit producer Gordo
durch Max
17 Mai 2023
Lesen Sie mehr
Arte SS22
durch Dominique Bakker
31 Januar 2022
Lesen Sie mehr
Puma x Maison Kitsuné
durch Casimir Schmidt
3 Dezember 2021
Lesen Sie mehr
.nk .co .con
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »