Cart
close
No products found...
Login
close

Nike Air Max 1 x Swarovski: Diamonds On The Golfcourse

by Nash Heinemann
13 December 2019

Zoals jullie weten is Bruut altijd druk bezig met het zorgen voor mooie collabs en toffe releases. Dit keer hebben we een echte diamantje voor jullie liggen, letterlijk. de Nike Air Max 1 x Swarovski.

Deze sneaker is een echte eyecatcher waar je ook komt, het is een golfschoen die oogt als een Air Max 1, en beschikt over Swarovski details. De Nike x Swarovski sneakers zijn perfect om in het dagelijks leven te dragen of om mee te shinen op de golfbaan.

                         

De designlijnen van deze sneaker zijn geïnspireerd op de iconische Nike Air Max 1. De midsole beschikt over de Max Air unit om extra comfort te bieden, wat we van Nike gewend zijn. De overlays zijn niet gestikt en bestaat uit grotendeels leer, ze houden je voeten dus ook nog eens goed droog. De colorway van deze special release is: Summit White / Metallic Gold. 

Tegenwoordig worden er veel sportschoenen ook dagelijkse gedragen. In het huidige straatbeeld is de iconische Air Max 1 al niet meer weg te denken. Dit is dus een mooie samenwerking van Nike x Swarovski om zo een populaire sneaker in een speciaal jasje te stoppen, afgewerkt met Swarovski Diamanten. 

                         

De zool van deze sneaker is verschillend dan die van de gebruikelijke Air Max 1, hij beschikt namelijk over een geïntegreerd profiel die zorgt voor een extra goede grip. Dit is handig voor zowel bij het sporten, feesten en in het dagelijks leven.

De Nike Air Max 1 x Swarovski is nu verkrijgbaar bij Bruut instore én online. 

           

Nike Air Max 1 x Swarovski: Diamonds On The Golfcourse
by Nash Heinemann
13 December 2019
Read more
Puma: Riders Ride On Pack
by Nash Heinemann
5 December 2019
Read more
Nike Air Max 97 'Newspaper'
by Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 September 2019
Read more
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »