Shopping bag

Your cart is empty

Puma leadcat fenty slippers by Rihanna, nu bij Bruut

  • Posted on
Puma leadcat fenty slippers by Rihanna, nu bij Bruut

Ze zijn sportief en luxe tegelijk, én een tikje extravagant; de luxe Puma leadcat Fenty slippers uit de Fenty collectie die Rihanna speciaal voor Puma heeft uitgebracht.

Rebelse new luxury meets trendy sport style

Ze zijn sportief en luxe tegelijk, én een tikje extravagant; de luxe Puma leadcat Fenty slippers uit de Fenty collectie die Rihanna speciaal voor Puma heeft uitgebracht. Dit zijn niet zo maar slippers om in te relaxen na een flinke workout, dit is een heuse spa voor je voeten waar je mee gezien mag worden. Het is de nieuwste eyecatcher van de Fenty collectie die Rihanna dit voorjaar tijdens de New York Fashion week lanceerde; een intrigerende modelijn waarin de eigenzinnige popster rebelse streetstyle sportswear combineert met new luxury. Rihanna liet zich inspireren door de Japanse straatcultuur die ze combineerde met een edgy Gothic stijl. Veel zwart, oversized hoodies en trousers, bijzonder veel transparante, kanten en satijnen stoffen en met als finishing touch zachte bontimitaties maken het tot een echte musthave collectie. Rihanna’s Puma leadcat Fenty slippers slippers zijn er in vier geweldige stylish kleuren; ravenszwart, stonegrey, brightwit en natuurlijk voor het écht luxe gevoel; zalmroze.

Van Puma Creeper sneaker tot complete catwalk collectie

Vanaf 2015 is Rihanna hét gezicht van de sportcollectie voor vrouwen. Niet alleen is ze vanwege haar uitstraling in kracht en individualiteit door sportmerk Puma in de arm genomen als ambassadrice voor de vrouwencollectie, ze vervult ook de rol van creatief directeur en vanuit die functie mag ze een frisse, eigenzinnige touch geven aan de sport- en fitnesscollectie. En met al haar creativiteit doet Rihanna dat met verve. De samenwerking met Puma begon met de lancering van de Puma Creeper collectie, waarin ze een restyling had gemaakt van het iconische Puma classic model. In deze primeur van de Puma by Rihanna Collection gaf ze een geheel eigen punky draai aan de sneaker door hem uit te voeren met een opvallend hoog platform en een stoere black & white finish. Het model vloog daarna bijna vanzelf de winkel uit. Dit voorjaar kregen liefhebbers een herkansing om ze te scoren, want toen bracht Rihanna nieuwe modellen op de markt met een afwerking in suède, satijn en shiny leer.

Rihanna Puma leadcat fenty slippers bestellen bij Bruut

Met het uitbrengen van de Fenty collectie heeft Puma een prima weg in geslagen en de creativiteit die Rihanna meebrengt belooft veel om naar uit te kijken voor de toekomstige collecties. Bij Bruut houden we het allemaal voor je in de gaten en zorgen we ervoor dat je de nieuwste sneakers uit de Puma by Rihanna collectie snel bij Bruut kan bestellen.

Ben jij al helemaal fan van deze Fenty collectie geworden en past de uitstraling van Rihanna ook helemaal bij jouw stijl, dan kunnen de Puma leadcat Fenty slippers natuurlijk niet ontbreken in je collectie. Met deze pareltjes aan je voeten scoor je gegarandeerd hoge ogen. Je vindt ze in onze Puma collectie.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »