Panier
fermer
Aucun produit n'a été trouvé...
Se connecter
fermer

Bruut Weekly Drop #5 - Bruut Slash Logo Pack

par Arthur
19 juin 2019

It's a #BRUUTFAM thing! Dit jaar pakken we extra groot uit voor de fam en lanceren we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei elke woensdag voor de komende tien weken nieuwe Bruut gear in verschillende thema's. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info. Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. Drop 2: Miami Vice pack. Drop 3: Bruut Basic Embroided pack deel 1. Drop 4: Bruut Basic Embroided pack deel 2. Deze week droppen we de Bruut Rip Box Logo pack.

 

Deze week richten we ons op een belangrijke keerpunt in de streetwear geschiedenis: de box logo.  Het bekendste box logo design is van Supreme, onder fans en kenners ook wel "BOGO" genoemd, en is een van de meest herkenbare logo's in fashion. De BOGO shirts en hoodies zijn extreem populair en zijn een ware holygrail geworden, aangezien het erg lastig is om eraan te komen door de snelle uitverkooptijden, schaarste en hoge resell prijzen. Deze is ontstaan in 1994 toen Supreme nog een skatestore was in New York. De winkel wilde een eigen lijn opzetten en één van de ideen was de Supreme BOGO tee, de Supreme letters in een italic font in een rode vierkant.

 

 

Bij Bruut willen we deze belangrijke mijlpaal in streetwear culture eren. Daarom zijn we terug gegaan naar de tekentafel en hebben we de box logo opnieuw ontworpen met een Bruut randje. Het resultaat - de Bruut slash box logo. De Bruut Embroided tekst is schuin afgesneden en loopt over in een contrasterende box logo, wat een erg tof effect geeft. Deze is verkrijgbaar in 3 toffe colourways: Teal, Peach & Violet. Shop deze vanaf nu in de winkel of in de Bruut webstore. It's a #BRUUTFAM thing!

 

 

Nike Air Max 97 'Newspaper'
par Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 septembre 2019
Lire plus
Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker
par Jeroen Heijs
6 août 2019
Lire plus
Pride 2019
par Jeroen Heijs
27 juillet 2019
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »