Panier
fermer
Aucun produit n’a été trouvé...
Se connecter
fermer
a été ajouté à votre panier

Daily Paper X Van Gogh

par Yasmina Azhoum
20 octobre 2020

Twee van Amsterdam's grootste namen komen samen, en zetten een hele harde collectie op. Daily Paper en het Van Gogh Museum komen uit met een kleding collectie gebaseerd op Van Gogh's kunstwerken, en we zijn hier erg excited over de items.

Daily Paper is een merk dat hun collecties inspireert op hun Afrikaanse roots, maar met deze collab laten zeook iets van de Nederlandse cultuur zien. Daily Paper en het Van Gogh museum hopen hiermee kunst wat meer onder de aandacht te brengen bij jongere.

Ook geven de boys van DP aan dat ze een connectie voelen met van Gogh, en herkenbare situaties tegen kwamen bij het researchen van zijn leven. Zo kwamen de jongens van Daily Paper zonder enige ervaring een kijkje nemen in de modewereld, en hebben deze zonder iets van een diploma weten te veroveren, zoals Vincent zonder enige ervaring en kennis de kunst wereld heeft weten te domineren na zijn dood.

De Van Gogh-samenwerking laat vele van Vincent's bekende werken zien in de designs, zoals de 'Garden of the Asylum', 'Red Cabbages and Onions' en 'Seated Woman', deze zijn samen met het classic Daily Paper logo op alles, van T-shirts tot jassen en korte broeken verwerkt.

Alle items zijn online en instore verkrijgbaar bij Bruut, en er is voor ieder wat wils!

 

Bruut werkt samen met hit producer Gordo
par Max
17 mai 2023
Lire plus
Arte SS22
par Dominique Bakker
31 janvier 2022
Lire plus
Puma x Maison Kitsuné
par Casimir Schmidt
3 décembre 2021
Lire plus
.nk .co .con
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »