Gel Lyte 3
Nieuwste producten

ASICS Gel Lyte 3 bij Bruut online kopen

De ASICS Gel Lyte 3 zijn van die sneakers waar je maar geen genoeg van kunt krijgen. En dat is natuurlijk niet zo gek want ieder seizoen zijn ze weer in de mooiste en opvallendste kleurstellingen en finishes te krijgen, en die wìl je gewoon dragen. Zo zijn er exclusieve modellen met een stoere denimuitvoering in allerlei trendkleuren, zijn er special editions die met stoere prints zijn bewerkt, en natuurlijk kan je ze ook in luxe zwart, sportief wit, fijne pastels en tijdloze natureltinten kopen die altijd goed te combineren zijn met een eigentijdse casual outfit. Kies je voor een model met de zool in dezelfde tint als het bovenwerk, of zoek je graag het contrast op? Welke ASICS Gel Lyte 3 je ook kiest, ze lopen in ieder geval heerlijk. Echte musthaves dus om je outfit helemaal compleet en trendy te maken. Bij Bruut hebben we de ASICS Gel Lyte 3 voor dames en heren. Uiteraard kan je ook in onze kids collectie kleurige ASICS sneakers vinden.

De sneaker voor sporters en fashionliefhebbers

Met de ASICS Gel Lyte 3 heb je een klassieke sportschoen aan je voeten, want het originele model werd rond 1990 al geïntroduceerd. Het model was destijds in ontwerp vooruitstrevend met zijn luchtdoorlatende mesh bovenmateriaal en reflecterende details. Een schoen waar destijds flink aan gesleuteld is om hem zo comfortabel  en licht mogelijk te maken voor professionele sporters. En dat zie je goed terug aan de slanke pasvorm, de stevige, ondersteunende zool en de gestroomlijnde neus. Echt opvallend en uniek is en blijft natuurlijk de ‘gespleten’ tong van dit model die bedoeld was om zo min mogelijk frictie te geven. Sinds de oprichting in 1949 van dit van origine Japanse bedrijf is het streven van ASICS om schoenen te ontwikkelen waar atleten zo optimaal mogelijk mee kunnen presteren. Technologie en innovatie staan dus altijd op nummer 1, maar het merk zorgt er ook voor dat hun modellen altijd mee gaan met hun tijd. Zo zal je de ASICS Gel Lyte 3ieder seizoen weer in de nieuwste kleurstellingen en materialen kunnen vinden.

Via Bruut ASICS Gel Lyte 3 sneakers bestellen

Sinds de release in de jaren ‘90 is de ASICS Gel Lyte 3 nog steeds een onverslagen model. De schoen was even uit beeld maar heeft de laatste jaren een geslaagde comeback gemaakt. Tegenwoordig is het originele vintage model dan ook weer helemaal in. Hij draagt nog steeds lekker licht, en sluit mooi, strak aan om de voet. Dat maakt hem zowel sportief als elegant. Heerlijk dus voor een hardlooprondje, maar je kunt ze ook gerust aan om je dagelijkse werkoutfit net even wat extra’s te geven. Bij Bruut vind je ieder seizoen alle populaire modellen en uitvoeringen van de ASICS Gel Lyte 3, waaronder een aantal exclusieve premium editions waarmee je prima zult scoren. Ook hebben we alle andere ASICS-series voor je klaar staan, zoals de ASICS Gel Lyte 5. In onze webshop bieden we je altijd de beste en snelste service voor het aanschaffen van je nieuwe sneakers, dus voor 18:30 bestellen betekent morgen dragen!