Moederdag
Nieuwste producten
MOEDERDAG MEI 2020

Zondag 10 mei is het zover: moederdag. Moeders zijn van onschatbare waarde. Moeders staan altijd voor ons klaar en daarvoor mogen we hen best bedanken. Ook wij van Bruut zijn gek op onze moeders. Wil je dit jaar eens iets anders geven dan alleen een ontbijtje op bed? Verras je moeder met een paar sneakers! Denk bijvoorbeeld aan een paar roze Nike Air Max sneakers of Vans platform. Wij helpen jou een handje met kiezen door een selectie te maken van de beste sneakers voor jouw moeder! Lees hieronder snel verder over de Moederdag sale!

MOEDERDAG SALE 

Shop de sneakers voor Moederdag met 25% korting! Bruut biedt een selectief assortiment schoenen aan die meedoen aan de Moederdag Sale. Vind de sale artikelen hier op onze Moederdag pagina.

MOEDERDAG BIJ BRUUT

Vanaf donderdag 7 mei start de moederdag sale bij Bruut! Profiteer van 25% korting op sneakers in de webshop en onze sneaker store in Hoofddorp! Blijf op de hoogte van de moederdag actie via Facebook & Instagram en schrijf je ook in voor de Bruut nieuwsbrief om deze dag niet te missen!