Alle Sneakers
Nieuwste producten
You have viewed 24 of 372 products
Laad meer artikelen
Sneakers voor heren

Sneakers maken de man! Daarom is het kiezen van de juiste heren sneaker erg belangrijk! Bij Bruut ben je aan het juiste adres om de ideale sneaker bij elke outfit te vinden. Of je nou houdt van simpele sneakers of op zoek bent naar de nieuwste releases, het gaat je sowieso lukken bij ons! 

Door de jaren heen is onze collectie herensneakers steeds uitgebreider geworden. Sneakers van Puma waren één van de eerste schoenen die Bruut verkocht. Deze winkel is na een aantal jaar verhuisd naar een grotere locatie in de straat, aangezien de collectie steeds groter werd en niet meer pastte. 

Nu verzorgen wij de tofste sneakers van bijvoorbeeld Nike met o.a. Nike Air Max 1, Air Max 90, Air Max 98 & Air Force 1. Door veel verschillende nieuwe Nike sneakers aan te bieden weten wij van Bruut dat we voor ieder wat wils hebben. 

Naast Nike sneakers hebben we ook veel andere sneakers zoals o.a. de Adidas Yung-1, Vans Old Skool & Hi-Tec Shadow.

Sinds kort hebben we ook weer uitgebreid met merken als Fila en Mizuno. Beide merken hebben ons gelijk veel toffe modellen gegeven om mee te werken, en dit kan jullie niet ontgaan zijn.

Genoeg keuze dus! Wat past het beste bij jou?