Nike Heren Sneakers
Nike Heren Sneakers
Nieuwste producten
You have viewed 24 of 194 products
Laad meer artikelen
Nike sneakers voor heren

Er zijn weinig merken die zo veel impact hebben op de wereld als Nike. Dit merk vertegenwoordigt ultieme sportschoenen waarmee niet alleen de beste sportprestaties kunt bereiken, maar ook volledig mee kan in de streetwear. Belangrijke sporticonen als Cristiano Ronaldo en Michael Jordan hebben ook een hele goede band met Nike en zij zijn voorbeelden van het maximale uit jezelf en uit je sport halen. 

Nike is in 1962 opgericht onder de naam Blue Ribbon Sports. Het bedrijf begon met het verkopen van Onitsuka Tiger (ASICS) schoenen. Deze sportschoenen werden uit Japan geïmporteerd en met veel succes verkocht. Uiteindelijk besloot Nike om zelf schoenen te gaan produceren en in 1972 stopt men ook met de import van Onitsuka Tiger. De zelfgeproduceerde schoenen van Nike werden goed ontvangen bij atleten en de rest is geschiedenis.

Door de jaren heen zijn heeft Nike veel modellen uitgebracht die nu nog super relevant zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn de Air Max 1 en Air Force 1. Beide modellen zijn in de jaren ’80 uitgekomen, en zijn door de jaren heen nooit uit het straatbeeld verdwenen. Naast deze twee iconische modellen, zijn er nog vele anderen erg populair gebleken, zoals de Air Max 90, Air Max 95, Air Max 98 en ga zo maar door!

Nike blijft continu innoveren en nieuwe producten uitbrengen, waarbij de M2K Tekno en React Element 87 goede voorbeelden zijn.