Kids
Nieuwste producten

Bruut Kids is hier!

Bruut Kids is eindelijk in het leven geroepen voor al onze kleine sneakerheads. Het heeft even geduurd maar ook de kinderen kunnen nu helemaal los gaan op ons sneakerassortiment. De Bruut Fam is ontzettend groot en daar zitten ongetwijfeld veel kids tussen, ook deze kids moeten er uiteraard wel in de nieuwste en bruutste sneakers bijlopen. Het kids sneakerassortiment zal verschillende modellen in diverse kleuren krijgen van grote merken als: Nike, Puma, Adidas, Vans & nog veel meer. Voor iedereen zit er wel wat moois bij. 

Bruut is een sneaker- en streetwearbedrijf die zich onderscheidt met exclusievere en unieke items. Natuurlijk geldt dit ook voor de kindercollectie. bij Bruut bieden we vanaf nu de tofste en nieuwste collecties aan alle kinderen, baby's, peuters en kleuters. 

In deze categorie vind je alle sneakers voor kinderen, baby's, dreumesen, peuters & kleuters. Sneakers van: Nike, Adidas, Puma, Vans en meer. Allemaal exclusief bij Bruut verkrijgbaar! Neem snel een kijkje op onze pagina of instore voor de nieuwste en bruutste kindersneakers!

Deze pagina wordt constant geüpdate dus houd deze goed in de gaten voor alle nieuwe kids sneakers.