Alle Sneakers
Nieuwste producten

Asics Kids Sneakers

Op deze pagina vind je alle kinder sneakers voor onze Asics-collectie. Het Japanse sportmerk staat vooral bekend om hun hardloopschoenen. Twee van de populairste modellen van Asics zijn ongetwijfeld de Asics Gel Lyte III en de Asics Gel Lyte 5

 

De Asics sneakers zijn erg gewild onder de hardlopers en sneakerliefhebbers. Vanwege het unieke design bij de Asics Gel Lyte lijn heeft Asics de sneaker weer een nieuwe en unieke look gegeven.

Uiteraard mogen de kinderen ook de Asics sneakers niet missen in hun kledingkast. Deze one of a kind sneakers zijn zeker een must have voor jong en oud. 

 

Het 'split tongue'-design

Wat de Asics Gel Lyte sneakers uniek maakt is dat ze geen normale 'tong' hebben zoals de meeste sneakers. Dit is zeker één van de onderdelen wat erg opvallend is aan de sneakers. Het idee is ontstaan vanuit een gemeenschappelijk probleem onder sneakerliefhebbers, namelijk het verschuiven van de 'tong' naar een kant tijdens het dragen. De oplossing voor dit probleem was de 'split tongue', deze werd als eerst toegepast op de Asics Gel Lyte 3. Naast functionaliteit geeft de 'split tongue' ook meer comfort tijdens het dragen.  

 

Shop snel de Asics Kids Sneakers pagina voor de bruutste en nieuwste modellen, exclusief bij Bruut!