Winter Sale
Nieuwste producten
You have viewed 24 of 86 products
Laad meer artikelen
Winter Sale 

De koudste dagen van het jaar zijn aangebroken. Laten we het er maar niet over hebben en gewoon lekker bij de openhaard zitten met een warme choco, terwijl Mariah Carey een poging doet om de hoge noten te halen. 

Bruut is er voor iedereen tijdens deze winter. Vooral je koude voetjes kunnen wat liefde gebruiken. Wanneer je favoriete sneakers je in de steek laten door de natte sneeuw hebben wij de perfecte vervanging voor je. Zo kan jij na het kerstdiner lekker met je neefje en nichtje in de sneeuw spelen zonder dat je terug komt met natte sokken. 

Tijdens de winterdagen komt Bruut natuurlijk weer met de winter sale, het grootste assortiment aan toffe sneakers voor een nog lagere prijs. 

Opzoek naar een goed paar sneakers voor het slechte weer? Kijk naar de Hi-Tec Shadow een van de tofste sneakers die ook nog bestemd zijn voor lopen door regen en sneeuw. De Air Max 95 is natuurlijk een van de populaire modellen van Nike en is ook een essential voor deze winter. 

Toch opzoek naar wat meer warmte? Lekker op de bank zitten en helemaal niks doen? Voor jou hebben we de meest comfortabele hoodies en sweatpants