Cart
close
No products found...
Login
close

Bruut Weekly Drop #4 - Bruut Embroided Basic pack deel 2

by Arthur
12 June 2019

It's a #BRUUTFAM thing! Dit jaar pakken we extra groot uit voor de fam en lanceren we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei elke woensdag voor de komende tien weken nieuwe Bruut gear in verschillende thema's. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info. Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. Drop 2: Miami Vice pack. Drop 3: Bruut Embroided Basic pack deel 1. Deze week droppen we de Bruut Embroided Basic pack deel 2.

 

 

In de blog van vorige week hebben we de populariteit van basics al eens genoemd - items met minimale branding en sterke focus op kleurgebruik en kwaliteit. Ook vertelden we dat we vorig jaar de eerste Bruut Basics hebben gereleased en dat we die lijn dit jaar doorzetten met Bruut Basic Embroided pack deel 1. Natuurlijk volgt er dan ook een deel 2. Deze worden deze week gereleased, als onderdeel van de Bruut Weekly Drops, en bestaan uit dezelfde tijdloze premium basics als vorige week in nieuwe, frisse colourways. Dit keer zijn ze te verkrijgen in Black White, Loden White, White Pink en Back Teal. In totaal kun je de Bruut Basics Embroided in acht verschillende colourways rocken. De combinatie mogelijkheden zijn oneindig!

 

 

Deze tee's zijn de essentie van de #BRUUTFAM. Daarom hebben we een aantal friends & family van Bruut uitgenodigd om dit met ons te vieren - check de foto's. Yuki van het bekende hiphoptalkshow Convo, Steve van het producertrio Childsplay, Hakim van het bookingskantoor Topbillin' en upcoming artiest, influencer én vlogger Vonneke Bonneke zijn onderdeel van de campagne. Vanaf 12 juni verkrijgbaar in-store en in de webstore. It's a #BRUUTFAM thing!

 

Nike Air Max 97 'Newspaper'
by Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 September 2019
Read more
Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker
by Jeroen Heijs
6 August 2019
Read more
Pride 2019
by Jeroen Heijs
27 July 2019
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »