Bruut | Shop de meest exclusieve sneakers en kleding

Welkom bij Bruut. Wij geven jou de kans om de meest exclusieve sneakers en kleding te dragen. We werken samen met grote sneakermerken die jij nodig hebt in je garderobe. We verkopen sneakers en kleding van Nike, adidas, Puma, Reebok, Hi-Tec, Vans, New Balance en nog veel meer. Om alle merken te vinden kan je een kijkje nemen bij onze herenmerken of damesmerken.

De sneakers die je bij ons kan krijgen moet je natuurlijk wel rocken met een toffe outfit. Daarom hebben we een selectie van de tofste kledingmerken zoals Daily Paper, The North Face, Nike, Helly Hansen, The New Originals en nog veel meer.

De meest gewilde sneakermodellen vind je in de Bruut webshop of onze store in Hoofddorp. Ons unieke assortiment zorgt er voor dat je altijd iets kan vinden wat goed bij jou past. Shop bijvoorbeeld verschillende Nike modellen zoals de Air Max 1, Air Max 97, Air Force 1. Het blijft natuurlijk niet bij deze modellen, we hebben meer dan 20 verschillende Nike modellen voor je klaar staan. Ben je meer van de adidas sneakers? We hebben modellen zoals de EQT, Yung-1, Falcon en Ozweego voor je. Kijk vooral rond op onze website, want je gaat nog veel meer merken en modellen vinden zoals Puma RS X, Hi-Tec Shadow, Vans Old Skool en Reebok Club C 85. Je pas gekochte sneakers onderhoud je het beste met Crep Protect & Jason Markk. De sprays zorgen er voor dat er een beschermend laagje over de sneaker zit waardoor vuil en vlekken niet direct het materiaal in trekt en gemakkelijk schoon te krijgen is.

De beste sneakers & de beste service

Bestel je jouw favoriete sneakers en kleding online voor 18:30? Dan versturen we deze dezelfde dag nog en dat zorgt er voor dat je je pakketje de volgende werkdag binnen hebt. Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan betalen wij de verzendkosten voor je binnen Nederland en België. Je kan binnen 14 dagen je pakketje weer naar ons terugsturen als je sneakers of kleding niet past. Betaal gerust en veilig achteraf met Klarna. Mocht je ons een vraag willen stellen kan je ons altijd chatten, WhatsAppen, bellen of mailen. Onze klantenservice geeft je binnen 24 uur antwoord.

Bruut Kleding

Bruut is meer dan alleen een sneaker- en kledingstore. In 2016 zijn wij begonnen met het opzetten van onze eigen kledinglijn. De eerste collectie heeft er voor gezorgd dat de Bruut basics bekend werden. De tweede fase van de basics zijn in 2018 uitgebracht, we hebben toen grote aanpassingen gedaan waardoor de kwaliteit, pasvorm en comfort van de Bruut t-shirts, hoodies & crewnecks optimaal waren. In 2019 hebben we de lat nog een stukje hoger gelegd: Bruut Weekly Drops; 10 designs, 10 weken een release met thema en fotoshoot. Het resultaat: onze eerste Bruut Clothing collectie. In de toekomst kan je nog veel meer verwachten van Bruut wat betreft eigen kleding en toffe designs.

Bruut Collaborations

Dat Bruut meer is dan alleen een sneaker- en kledingstore hebben we inmiddels bewezen met de tofste samenwerkingen met grote merken. Zo hebben we voor ons vijfjarige bestaan in 2018 en 2019 samenwerkingen gedaan met Alpine, Puma, Daily Paper, adidas, Helly Hansen & meer. Veelal hebben we samen met deze merken designs gemaakt voor kledingstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld met Puma en adidas eigen voetbalshirts gemaakt. Met Daily Paper hebben we een eigen collectie samengesteld met T-shirts, trackpants, vesten en een waistbag. Houd ons goed in de gaten, want er gaan de komende tijd nog veel meer samenwerkingen aan komen!

New Balance ML850YSD: Drop 3.0
23 December 2019
Lees meer
The Bruut Sticker Packs
19 December 2019
Lees meer
Nike Air Max 1 x Swarovski: Diamonds On The Golfcourse
13 December 2019
Lees meer