Sneakers & Kleding Sale
Hier vind je alle sneakers en kleding bij Bruut met kortingen tot wel 70% op meer dan 250 items. Wees er snel bij want de summer sale is zo leeg voor deze mooie prijsjes. Check snel voor een nieuw paar sneakers en/of andere items!
Standaard
You have viewed 24 of 173 products
Laad meer artikelen
Bruut Sale

Je weet inmiddels dat we bij Bruut de meest exclusieve en toffe sneakers en kleding hebben. Daily Paper is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Amsterdams streetwear merk. Nike heeft ons dit jaar weer laten zien dat ze constant met relevante nieuwe designs en colorways kunnen blijven komen. Ook merken als Hi-tec en Puma hebben laten zien dat ze dit kunnen. De Shadow van Hi-tec was een groot succes tijdens de sneakerhype met grote zolen. Puma heeft een statement gemaakt met de komst van de RS X, deze is op dit moment nog steeds een heerlijk paartje voor de zomer.

De sneakers en kleding die wij voor jullie hebben zijn enorm gewild en verkopen snel uit. Gelukkig voor jullie zijn er een aantal sneakers overgebleven en deze willen we jullie graag aanbieden voor een mooie prijs. Oftewel, SALE! Hier shoppen jullie tijdens de zomer, winter, herfst en lente de mooiste sneakers en kleding voor een zacht prijsje. Je gaat hier geen afgedankte sneakers vinden, we hebben van alles voor jullie, van Nike Air Max 1 tot M2K Tekno tot Adidas Yung 1 en Daily Paper. Voor iedereen wat wils.

Ben je in een gulle bui en koop je een cadeau voor je vriendin, vriend, lover, scharrel of ben je meer van het geven van liefde aan jezelf? Hier vind je wat je nodig hebt. Je hebt nooit genoeg sneakers! De uitverkoop loopt bij ons het hele jaar door dus houd deze pagina goed in de gaten aangezien deze constant wordt geüpdate.