Cart
close
No products found...
Login
close

Daily Paper X Van Gogh

by Yasmina Azhoum
20 October 2020

Twee van Amsterdam's grootste namen komen samen, en zetten een hele harde collectie op. Daily Paper en het Van Gogh Museum komen uit met een kleding collectie gebaseerd op Van Gogh's kunstwerken, en we zijn hier erg excited over de items.

Daily Paper is een merk dat hun collecties inspireert op hun Afrikaanse roots, maar met deze collab laten zeook iets van de Nederlandse cultuur zien. Daily Paper en het Van Gogh museum hopen hiermee kunst wat meer onder de aandacht te brengen bij jongere.

Ook geven de boys van DP aan dat ze een connectie voelen met van Gogh, en herkenbare situaties tegen kwamen bij het researchen van zijn leven. Zo kwamen de jongens van Daily Paper zonder enige ervaring een kijkje nemen in de modewereld, en hebben deze zonder iets van een diploma weten te veroveren, zoals Vincent zonder enige ervaring en kennis de kunst wereld heeft weten te domineren na zijn dood.

De Van Gogh-samenwerking laat vele van Vincent's bekende werken zien in de designs, zoals de 'Garden of the Asylum', 'Red Cabbages and Onions' en 'Seated Woman', deze zijn samen met het classic Daily Paper logo op alles, van T-shirts tot jassen en korte broeken verwerkt.

Alle items zijn online en instore verkrijgbaar bij Bruut, en er is voor ieder wat wils!

 

Daily Paper x Bonne Suits
by Yasmina Azhoum
16 November 2020
Read more
Vans X Anderson .Paak
by Yasmina Azhoum
13 November 2020
Read more
New In: Nike Fur Pack
by Yasmina Azhoum
11 November 2020
Read more
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »