Cart
close
No products found...
Login
close

Pride 2019

by Jeroen Heijs
27 July 2019

‘Remember the past, create the future’. Dit is de slogan van de 2019 Amsterdam Pride. De Amsterdamse Pride is van origine georganiseerd door homohoreca-ondernemers. Vooral om Amsterdam als homo-uitgaansstad te promoten en de vrijheid en diversiteit te vieren. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een meerdaags LHBT-festival wat internationaal bekend is geworden.

De Pride week is een belangrijk evenement om aandacht te schenken aan een maatschappelijk probleem. Namelijk de discriminatie richting de LHBT community. Ook binnen onze Bruut family willen wij graag aandacht vragen voor de gelijkheid van alle mensen. Hoe je bent is nou eenmaal hoe je bent, wees jezelf, laat niemand je veranderen of vertellen hoe het anders moet. In onze Bruut family is iedereen welkom! Om dit onderwerp nog eens te benadrukken hebben wij samen met Lady Bee een paar mooie foto’s geschoten voor onze laatste Bruut Weekly Drop, part 10. Het design wat deze week in de spotlight staat is helemaal in de stijl van de Pride. We dragen deze dus ook op aan alle personen die dit jaar meedoen, of je nou in een bootje zit tijdens de Canal Parade of als je aan de zijlijn staat toe te kijken. Maak er een mooi feestje van en vier dat we onszelf kunnen zijn!

Be Yourself, Love Yourself

Xoxo Bruut

Nike Air Max 97 'Newspaper'
by Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 September 2019
Read more
Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker
by Jeroen Heijs
6 August 2019
Read more
Pride 2019
by Jeroen Heijs
27 July 2019
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »