Cart
close
No products found...
Login
close

"The School of Hard Knocks" by Daily Paper

by Yasmina Azhoum
18 September 2020

The School Of Hard Knocks staat voor de lessen die je leert door je levensjaren heen, kennis die je alleen kunt krijgen door ervaringen en de dingen die je mee maakt.

De collectie bestaat uit T-shirts, Hoodies, een Crewneck en een echte eye catcher: de Varsity Jacket.

 

De Varsity Jacket is een bomber jas, gemaakt van wol en polyester, perfect voor de herfst temperaturen die er aankomen. Het jack heeft meerdere toffe designs en details, maar het grootste artwork staat achter op de rug.

Next up: de College Hoodies en Crewneck. De naam zegt al genoeg eigenlijk, de typical University/College style. Dit kon basically je school merch zijn. De hoodies zijn van de kwaliteit die je van DP gewend bent; soft en comfy. 

De hoodies zijn beschikbaar in Black en Grey, en de crewneck in een prachtige donker groene kleur.

 

Een collectie is natuurlijk niet compleet zonder t-short en ok deze hebben de iconic College look. De shirts zijn verkrijgbaar in Black en Navy.

 

In tegen stelling tot alle andere collecties, is deze exclusief verkrijgbaar instore en niet online. Dit is dan ook de perfecte gelegenheid voor alle Bruut Fam members om kennis te maken met onze Hoofddorp Store.

We zijn weer erg benieuwd naar welke outfits jullie gaan rocken met deze collectie, see you instore!

 

Daily Paper x Bonne Suits
by Yasmina Azhoum
16 November 2020
Read more
Vans X Anderson .Paak
by Yasmina Azhoum
13 November 2020
Read more
New In: Nike Fur Pack
by Yasmina Azhoum
11 November 2020
Read more
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »