Cart
close
No products found...
Login
close

Vans x Simpsons: Onze Favorieten

by Yasmina Azhoum
6 August 2020

Vans komt dit jaar uit met een gloednieuwe collectie in samenwerking met de populaire animatieserie 'The Simpsons'.

Wie de Simpson kent weet dat elke aflevering wordt afgetrapt door Bart Simpson die nogal wild door de stad aan het skaten is. Het is dus niet gek dat de animatie serie samenwerkt met een iconisch skate merk als Vans.

De samenwerking heeft voor iedereen wat leuks, schoenen, kleding en accessoires voor kinderen en volwassenen. We hebben hier onze favoriete items op een rijtje gezet en er outfits mee gemaakt voor wat inspiratie. We we zijn benieuwd naar welke items jullie gaan scoren.

 

Lisa For President

Onze eerste outfit is voor de meisjes. We hebben de items van de Lisa For Predisent gebruikt voor een leuke summer fit. De Crewneck wordt hier gedragen als een jurkje, maar is natuurlijk ook heel leuk op bijvoorbeeld een short. Op de look wat interessanter te maken hebben we er een pet en een waistbag bij gehaald.

Voor de schoenen: de Sk8 Hi Zip in combinatie met de Lisa Sokken, hoe cute ziet ons model eruit?!

 

Simpsons Family

De collectie komt ook met een aantal Family Producten, deze zijn in kleine en volwassen maten verkrijgbaar en hebben het hele Simpsons gezin er op staan. Ook hier hebben we een outfitje voor gemaakt, deze keer voor de boys.

We hebben de Simpsons Family Hoodie in Black gecombineerd met een short. Het Simpsons gezin heeft natuurlijk ook huisdieren die part of the fam zijn, deze zie je terug op de Slip On Family Pets.

 

 

 

De hele Vans X Simpsons collectie is vanaf 8 augustus online en in onze winkel verkrijgbaar, we zijn erg benieuwd naar de outfits die jullie gaan maken. Deel het met ons op Instagram @BRUUT.

 

Daily Paper x Bonne Suits
by Yasmina Azhoum
16 November 2020
Read more
Vans X Anderson .Paak
by Yasmina Azhoum
13 November 2020
Read more
New In: Nike Fur Pack
by Yasmina Azhoum
11 November 2020
Read more
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »