Cart
close
No products found...
Login
close

Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker

by Jeroen Heijs
6 August 2019

Het is een trend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen. Het opnieuw uitbrengen van retro sneakermodellen. De retromodellen worden in een nieuw jasje gestoken en opnieuw uitgebracht in een verbeterde versie die future proof is. Denk bijvoorbeeld aan de Air Max2 van Nike en de EQT Gazelle van Adidas.

 

 

Adidas brengt een stijl uit de 90’s en 00’s terug in zo’n nieuw jasje: Adidas Ozweego. Dit model combineert retro stijlelementen met futuristische designlijnen. Dit is duidelijk te zien aan het mesh bovenwerk van de sneaker. De suède overlays geven een tof effect. De zool doet ons iets denken aan die van een Yeezy 700. De zool van de Ozweego is wat subtieler en minder bulky. Adidas geeft aan dat in de zool doelgericht Adiprene zit voor meer comfort en superieure schokabsorptie. Adiprene is een technologie die comfort verzorgt in de Ozweego sneaker. De Adidas Ozweego is een combinatie van twee stijlen, de dad sneakers die we vooral in 2018 hebben gezien en de retro sneakers in een nieuw jasje.

 

 

De Adidas Ozweego valt iets groot en breed, maar we adviseren jullie om je normale maat te bestellen. Voor de zekerheid ben je natuurlijk altijd welkom in onze winkel in Hoofddorp. Vanaf 8 augustus is de Ozweego op te pikken instore of online.

Nike Air Max 97 'Newspaper'
by Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 September 2019
Read more
Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker
by Jeroen Heijs
6 August 2019
Read more
Pride 2019
by Jeroen Heijs
27 July 2019
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »