is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Nike
De nieuwste Nike sneakers koop je bij Bruut | Air Force 1, Air Max 1, Blazer en Dunk bekijk onze exclusieve schoenen collectie en bestel online
Nieuwste producten
You have viewed 24 of 227 products
Laad meer artikelen
Over Nike 

Als het gaat om sneakers of kleding is Nike zeker een van de grootste. Wereldwijd kent iedereen het merk wel, Nike draait ook al jaren mee aan de top in de sneaker & kleding industrie. Dat is mede mogelijk gemaakt omdat ze van alles in huis hebben, opzoek naar streetwear sneakers of voetbal schoenen? Nike heeft het allemaal. Nike wilt altijd in combinatie met de sporter en hun schoenen het beste uit de sporter halen. Dit doen ze door continue nieuwe technologieën te gebruiken in combinatie met de schoenen/ sneakers. Wij bij Bruut focussen vooral op de sneakers van Nike, met populaire modellen zoals de Air Max, Air Force  en nog veel meer. Shop Nike online of kom langs in de winkel. 

De laatste tijd komt Nike zelf met veel nieuwe Heat! Veel Blazers, en natuurlijk de eyecatcher van dit moment: de Dunk!

De nieuwste sneaker releases, exclusief bij Bruut!

Bruut biedt een brute selectie van sneakers en geeft jou de nieuwste en exclusieve releases! Shop populaire sneakers als de Hi Tec Shadow, Filling Pieces, Veja en nog veel meer!