Panier
fermer
Aucun produit n’a été trouvé...
Se connecter
fermer
a été ajouté à votre panier

Bruut werkt samen met hit producer Gordo

par Max
17 mai 2023

Gordo is al jaren vaste klant bij Bruut, deze samenwerking voelt voor ons dan ook heel natuurlijk aan. Mocht je dit talent nou nog niet kennen, hebben we een korte introductie voor je:

Gordo is sinds 2012 een van de steunpilaren in de hitlijsten voor zowel hiphop- als dancemuziek, als dj en producer. Hij werd beroemd nadat hij zijn eigen single 'Teke Teke' uitbracht. Je zou 'm nu kunnen kennen van tracks als "Rizzla", "Hombres y Mujeres" of misschien heb je z'n naam zien staan op het laatste p[roject van Drake. Geen kleine speler dus.

Wanneer Gordo een optreden heeft in hier in NL, staat Bruut al jaren op z'n route als tussen stop. De band die hierdoor natuurlijk is ontstaan heeft gezorgd voor deze mooie samenwerking: een spin op onze eigen classic logo tee's samen met Taraka.

Natuurlijk was Gordo zelf de eerste die het shirt droeg, hij maakte het debut bij zijn show tijdens Give Soul Rotterdam een aantal weken geleden.

Zie hieronder de fotoshoot die we hebben gedaan met Gordo tijdens zijn snelle 24 uurs verblijf in Nederland.

 

 

 

Bruut werkt samen met hit producer Gordo
par Max
17 mai 2023
Lire plus
Arte SS22
par Dominique Bakker
31 janvier 2022
Lire plus
Puma x Maison Kitsuné
par Casimir Schmidt
3 décembre 2021
Lire plus
.nk .co .con
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »