Ihr Warenkorb
schließen
Keine Produkte gefunden...
anmelden
schließen

Nike Air Max 1 & Air Span II 'Mini Swoosh pack'

17 Juli 2018

Nike Air Max 1 Premium Pure Platinum Sail Black White, beter bekend als ‘Mini-Swoosh’ pack released op 12 juli 2018. Binnen de sneakercommunity is Nike een van de felst begeerde sneaker brands. De modellen zijn tijdloos en de nieuwere modellen worden met open armen ontvangen door de community. Nike heeft besloten om de bekende en begeerde ‘mini swoosh’ terug te brengen op een hele strakke Air max 1 en Air span II. We zien deze ‘Mini Swoosh’ pack in het strakke grijs in combinatie met wit leren details op de wreef en het leren Nike logo op de zijkant zoals we gewend zijn. Wat deze ‘mini swoosh’ zo speciaal maakt is de vibe en de ‘feel’ van een kleine swoosh die erg weinig wordt gebruikt op de designs van de Nike modellen. Eind jaren ’90 maakte Nike voor het eerst een design waar de ‘mini swoosh’ werd gebruikt op de neus van een wit Air Max 1 model.

Wat opmerkelijk is is dat de Nike Air Span II samen met de Air Max 1 wordt uitgebracht met een mini swoosh op de neus van de sneaker. De Air Span II is een hardloopschoen geïntroduceerd in 1990, maar reeds in 2018 is er een retro gekomen van dit model. Nu valt de Air Span II dus ook binnen de mini swoosh pack en is dit het eerste Air Span II model met een mini swoosh op de neus. De sneaker is gemaakt van dicht mesh, suède en leer. Al met al is de mini swoosh een heerlijke toevoeging aan de strakke grijze Nike modellen binnen de ‘Mini Swoosh Pack’. De Nike Air Max 1 en Air Span II 'Mini Swoosh' Pack is nu te koop in de Bruut webshop!

Nike Air Max 97 'Newspaper'
durch Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 September 2019
Lesen Sie mehr
Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker
durch Jeroen Heijs
6 August 2019
Lesen Sie mehr
Pride 2019
durch Jeroen Heijs
27 Juli 2019
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »