Ihr Warenkorb
schließen
Keine Produkte gefunden...
anmelden
schließen
wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt

Sneaker Cleaning Tips

20 Mai 2021

De meeste sneakers kunnen wel tegen een stootje, maar eens in de zoveel tijd kunnen ze wel een opfrisser gebruiken. Daarom ga ik in deze blog uitleggen hoe jij je favoriete leren en canvas sneakers er weer tip top uit kan laten zien.

We kennen het allemaal wel: je trekt je favoriete witte sneakers aan en het begint opeens te regenen, erg balen natuurlijk! Maar hoe zorg je er voor dat je sneakers er weer blinkend uitzien?

Om je sneakers goed te reinigen, is een goede schoenverzorging kit essentieel. Bij Bruut verkopen we het merk Jason Markk. Dit merk staat al jaren bekend als een van de meest vertrouwde premium schoenverzorgingsmerken ter wereld.

Leren sneakers

Stap 1: Voorbereiding

Vul een kom met lauw water en breng een paar druppels van de Jason Markk Premium Shoe Cleaner toe op een borstel. Voor de meeste leren schoenen is de Standard Brush van Jason Markk prima te gebruiken (zoals de Nike Air Force 1). Als je wat meer premium en kwetsbare leer wilt schonen, gebruik dan de Premium Brush om schade te voorkomen.

Stap 2: Schoonmaken

Dompel de borstel onder in het water, schud het overtollige vloeistof eraf en begin (voorzichtig) met borstelen.

Stap 3: Drogen

Is je schoen schoon? Neem dan een microvezeldoek, veeg de schoenen af en droog ze af.

Stap 4: Bescherm ze

Gebruik de Premium Stain & Water Repellent om je schone sneakers mee in te spuiten en ze te beschermen tegen vuil.

Hopelijk heb je wat aan deze blog gehad en loop jij er weer stralend bij met je frisse sneakers!

 

Canvas schoenen

Stap 1: Voorbereiding

Heb je canvas schoenen, zoals een paartje Vans? Dan moet je schoenen net wat anders schoonmaken. Canvas is stevig, maar kan ook kleur verliezen of beschadigd raken als je het te zwaar borstelt.

Stap 2: Schoonmaken

2.1 - Neem een Dry Brush en borstel het canvas voorzichtig. Zo verwijder je al het losse vuil. Om zeker te zijn dat je het canvas niet beschadigd kan je ook een Premium Brush gebruiken.

2.2 - Vul een kom met lauw water en breng een paar druppels van de Jason Markk Premium Shoe Cleaner toe op een borstel. Dompel de borstel onder in het water, schud het overtollige vloeistof eraf en begin met voorzichtig borstelen. Gebruik niet overbodig veel water/oplossing!

Stap 3: Drogen

Is je schoen schoon? Gebruik dan gelijk een microvezeldoek om het vocht op te nemen en laat de schoenen daarna aan de lucht drogen.

Stap 4: Bescherm ze

Gebruik de Premium Stain & Water Repellent om je schone sneakers mee in te spuiten en ze te beschermen tegen vuil.

Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips en loop jij er snel weer vlekkeloos bij met je stralende sneakers!

Bruut werkt samen met hit producer Gordo
durch Max
17 Mai 2023
Lesen Sie mehr
Arte SS22
durch Dominique Bakker
31 Januar 2022
Lesen Sie mehr
Puma x Maison Kitsuné
durch Casimir Schmidt
3 Dezember 2021
Lesen Sie mehr
.nk .co .con
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »