is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Jason Markk
Nieuwste producten
Care Kitt JM310310 1408
Jason Markk
€39
Suede Cleaning Kit JM310110 1201
Jason Markk
€17
Essential Kit JM300130 1201
Jason Markk
€20
Travel Kit Black JM2138 0001
Jason Markk
€29
Repel Spray JM120130 1201
Jason Markk
€20
RTU Foam JM110130 1201
Jason Markk
€20

Jason Markk – premium shoe care

Mooie schoenen moeten gedragen – en geshowd! – worden. Maar wat kan het pijn doen als je lievelingspaar sneakers stoffig, vies en vlekkerig begint te worden, omdat je gewoonweg niks anders meer aan je voeten wilt hebben. Dat moet je natuurlijk voorkomen en daar helpen wij je graag bij. In onze shop vind je daarom een mooie collectie van Jason Markk, dé specialist voor je premium shoe care. Zo kun je je schoenen makkelijk mooi houden door ze af en toe aan een grondige schoonmaaksessie te onderwerpen – en Jason Markk biedt je daarvoor precies de spulletjes die je nodig hebt. Helemaal als je stralend witte sneakers hebt, snap je wel dat de juiste shoe cleaner toch best wel eens handig zou kunnen zijn! Speciaal voor jullie hebben we daarom ook een Jason Markk blog geschreven hoe je het beste je schoenen kan schoonmaken.

Jason Markk voor thuis of onderweg

De ene schoen is de andere niet. Maar wat voor sneakers je ook hebt, Jason Markk helpt je zonder problemen om deze mooi schoon te houden. Het is belangrijk dat je goed kijkt wat je voor jouw gaafste sneakers nu eigenlijk nodig hebt om deze ook echt gaaf te houden. Voor sneakers met een glad oppervlak heb je vaak niet veel nodig om vlekken als sneeuw voor de zon te doen laten verdwijnen. Voor een goede poetsbeurt gebruik je Jason Markk shoe cleaner om allerlei vlekken te verwijderen. Wil je altijd het juiste materieel bij je hebben om per direct een drupje mayo of een modderveeg te kunnen maskeren? De Jason Markk wipes zijn handige doekjes waarmee je direct in kunt grijpen. Wil je je suède sneaker in topvorm houden, dan moet je weer anders te werk gaan en kun je beter een goede Jason Markk shoe cleaning brush gebruiken. Wil je je sneakers het liefste voor gebruik al klaar maken voor alle ellende die ze over zich heen zullen krijgen? Gebruik de Jason Markk Repel om ze te beschermen tegen regen en vlekken!

Handige Jason Markk cleaning kit

Ben je graag op het ergste voorbereid? Dan is een complete Jason Markk cleaning set echt iets voor jou. We hebben deze in een algemene uitvoering voor een behandeling van verreweg de meeste sneakers, maar ook een handig setje speciaal voor suède schoenen. Met het assortiment van Jason Markk kun je je nieuwe schoenen makkelijk mooi houden, zodat je er extra lang plezier van zult hebben. Een must voor de echte sneakerfreaker!