Ihr Warenkorb
schließen
Keine Produkte gefunden...
anmelden
schließen
wurde erfolgreich in den Warenkorb gelegt

Vans x Spongebob

durch Calvin Smit
4 Juni 2021

Wie leeft in een ananas onder de zee? Dat klopt, je favoriete gele zeespons: SpongeBob SquarePants! Het populaire skatemerk Vans komt met de Vans x SpongeBob samenwerking.

Voor deze nieuwste samenwerking leent SpongBob zijn aanstekelijke blijheid uit aan Vans voor een unieke schoenen-, kleding- en accessoirescollectie. Voor fans van alle leeftijden zit er wel wat tussen!

Vans is voor deze samenwerking op bezoek gegaan bij de animatiestudio van Nickelodeon in Burbank, Californië. Hier zijn Nickelodeon en Vans samen gekomen tot deze vrolijke en karakteristieke designs. De exclusieve prints zijn voorzien allerlei iconische karakters uit Bikini Bottom. Van SpongeBob die met zijn beste vriend Patrick een dagje uit is in Jellyfish Fields, tot Mr. Krabs, Octo en Sandy.

Deze prints komen tot leven op diverse klassieke Vans modellen, t-shirts, tassen, sokken en nog veel meer! Ook worden deze verkrijgbaar in volwassenenmaten en kindermaten. Check de collectie hieronder.

Deze levendige collectie is vanaf 4 juni om 9:00 online en in-store verkrijgbaar bij Bruut!

Bruut werkt samen met hit producer Gordo
durch Max
17 Mai 2023
Lesen Sie mehr
Arte SS22
durch Dominique Bakker
31 Januar 2022
Lesen Sie mehr
Puma x Maison Kitsuné
durch Casimir Schmidt
3 Dezember 2021
Lesen Sie mehr
.nk .co .con
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »