is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Vans
Nieuwste producten

Vans

Back at it again with them Vans! Opgericht in 1966, is het merk ontstaan uit passie voor actiesporten als skateboarding, snowboarding & surfing. Later zijn schoenmodellen als de Old Skool en SK8-Hi door vele trendsetters als fashion item gedragen en worden in de hedendaagse trends nog steeds als streetwear label gekenmerkt.

Shop Vans Classics, Old Skool, SK8-Hi & Slip-On

De Vans Old Skool schoenen voor dames en heren is een van de meest iconische sneakers die niet mag ontbreken in jouw schoenenkast. Door de classic Side Stripe en lage silhouet, geeft deze Vans variant een retro en stijlvolle look. Van suède tot checkerboard, zijn deze comfortabele unisex sneaker verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen! 

Naast de Old Skool variant kent het skatemerk veel iconische modellen, zoals de Classics, SK8-Hi en Slip-Ons die nog steeds zeer populair zijn in de hedendaagse tijd. En ook leuk; ze zijn er ook voor kinderen!

Exclusieve Vans sneakers bij Bruut!

Mis nooit meer de nieuwste releases van topmerken als de Nike, Daily Paper, Veja & Filling Pieces. Bruut biedt namelijk een brute selectie van sneakers en streetwear aan en zorgt er voor dat jij de stijlvol de straten op loopt!