Panier
fermer
Aucun produit n'a été trouvé...
Se connecter
fermer

Bruut Selects #5

par Mrinal Lachman
22 mars 2019

Bruuts Selects is weer terug, met een nieuwe selectie van supertoffe kleding en sneakers. Aangezien het langzamerhand iets warmer begint te worden, laten we de dikke truien in de kast en komen onze hardste tees weer naar voren. Gecombineerd met een lichte trackpant en witte sneakers heb jij alvast één outfit om de zomer mee te beginnen! Check snel verder!

 

 

Bruut x Helly Hansen White Tee

Dit is een geheim item, die we eigenlijk nog niet mogen laten zien. Maar we doen het toch, because we love you. Wij van Bruut hebben samengewerkt met Helly Hansen om een supertoffe collectie neer te zetten. Hier zien jullie één van de items die binnenkort gaan releasen. Hierom laten we ook nog geen andere foto’s zien. Voor alle updates over deze samenwerking kan je het beste up to date blijven via onze sociale media.

 

 

Daily Paper Black White Tape Logo Trackpant

Deze klassieker blijft overall onder passen. We hebben gekozen om de simpele variant van de Daily Paper Tape Logo Trackpant te gebruiken in deze Bruut selects. Door de rode accenten in het gekozen shirt is een neutrale broek hierbij het beste. Buiten de goede kleur is deze comfortabele broek ook perfect voor het warmere weer, aangezien het een vrij luchtige broek is. Ideaal voor de aankomende periode dus. Check de Daily Paper Black White Tape Logo Track pant!

 

Daily Paper Tape Logo Track pants

 

 

Air Force ’07 AO2423 101

De klassieke Air Force is al 37 jaar één van de meest voorkomende modellen. Sinds de release in 1982 wordt deze sneaker in allerlei verschillende kleuren en materialen uitgebracht. In deze Bruut selects hebben we gekozen voor de standaard witte lage Air Force, met een zwarte swoosh. De witte basis komt goed overeen met het shirt en de details van de broek, waarbij het zwarte accent van de sneaker weer goed terugkomt in de Tape Logo Track Pants. Check de Air Force ’07 3 Black White!

 

Air Force 1 '07 2 White Black AO2423 101

 

Vans x Simpsons: Onze Favorieten
par Yasmina Azhoum
6 août 2020
Lire plus
NEW: Bruut Retro Socks
par Yasmina Azhoum
15 juillet 2020
Lire plus
Nike Air Max 97 'Newspaper'
par Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 septembre 2019
Lire plus
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »