Panier
fermer
Aucun produit n'a été trouvé...
Se connecter
fermer

Bruut Weekly Drop #4 - Bruut Embroided Basic pack deel 2

par Arthur
12 juin 2019

It's a #BRUUTFAM thing! Dit jaar pakken we extra groot uit voor de fam en lanceren we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei elke woensdag voor de komende tien weken nieuwe Bruut gear in verschillende thema's. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info. Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. Drop 2: Miami Vice pack. Drop 3: Bruut Embroided Basic pack deel 1. Deze week droppen we de Bruut Embroided Basic pack deel 2.

 

 

In de blog van vorige week hebben we de populariteit van basics al eens genoemd - items met minimale branding en sterke focus op kleurgebruik en kwaliteit. Ook vertelden we dat we vorig jaar de eerste Bruut Basics hebben gereleased en dat we die lijn dit jaar doorzetten met Bruut Basic Embroided pack deel 1. Natuurlijk volgt er dan ook een deel 2. Deze worden deze week gereleased, als onderdeel van de Bruut Weekly Drops, en bestaan uit dezelfde tijdloze premium basics als vorige week in nieuwe, frisse colourways. Dit keer zijn ze te verkrijgen in Black White, Loden White, White Pink en Back Teal. In totaal kun je de Bruut Basics Embroided in acht verschillende colourways rocken. De combinatie mogelijkheden zijn oneindig!

 

 

Deze tee's zijn de essentie van de #BRUUTFAM. Daarom hebben we een aantal friends & family van Bruut uitgenodigd om dit met ons te vieren - check de foto's. Yuki van het bekende hiphoptalkshow Convo, Steve van het producertrio Childsplay, Hakim van het bookingskantoor Topbillin' en upcoming artiest, influencer én vlogger Vonneke Bonneke zijn onderdeel van de campagne. Vanaf 12 juni verkrijgbaar in-store en in de webstore. It's a #BRUUTFAM thing!

 

Nike Air Max 97 'Newspaper'
par Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 septembre 2019
Lire plus
Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker
par Jeroen Heijs
6 août 2019
Lire plus
Pride 2019
par Jeroen Heijs
27 juillet 2019
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »