Panier
fermer
Aucun produit n'a été trouvé...
Se connecter
fermer

Nike Air Max 97 'Newspaper'

par Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 septembre 2019

In 1997 blies Nike de Air Max 97 leven in. De 97’s zijn tot op de dag van vandaag nog steeds echte masterpieces. De vele verschillende uitgebrachte colorways zijn constant hits geweest. Elk jaar krijgen we nieuwe colorways en modellen te zien. We hebben nu weer een pareltje voor jullie. De Nike Air Max 97 ‘Newspaper’. Nike weet ons constant te verassen met hun creativiteit. Dit keer geen standaard nieuwe 97 met twee of meer kleuren, maar een Air Max 97 geïnspireerd door verschillende kranten layouts. Wat deze sneaker kenmerkt is creativiteit en een unieke uitstraling, de upper van deze sneaker bestaat namelijk bijna volledig uit krantenknipsels! Wat je natuurlijk weet is dat de 97 een perfecte combinatie is van comfort en een echte eyecatcher. De bijna volledige air bubble onder de sneaker biedt dit comfort.

De sneaker bestaat buiten de krantenknipsels in sepia-tinten uit een paar subtiele, maar gewaagde kleuren om een ‘pop-out’ contrast te vormen. Met de rode lijnen op de zool en rode stiksels op de hiel-lip valt deze sneaker genoeg op om een unieke look te hebben.

Bij deze Air Max 97 ‘Newspaper’ it is all about the details.

De Air Max 97 Newspaper is true to size, dit betekent dat je je normale Nike maat kan nemen. De 97 is zowel online als instore beschikbaar.

                   

Nike Air Max 97 'Newspaper'
par Jeroen Heijs, Nash Heinemann
24 septembre 2019
Lire plus
Adidas Ozweego: een Future proof retro Sneaker
par Jeroen Heijs
6 août 2019
Lire plus
Pride 2019
par Jeroen Heijs
27 juillet 2019
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »