Panier
fermer
Aucun produit n'a été trouvé...
Se connecter
fermer

Er is er één jarig!

par Jeroen Heijs, Mrinal Lachman, Isaï Elia
5 octobre 2018

Er is er een jarig, en dat zijn wij! Bruut is vijf jaar oud! En wie jarig is trakteert. Aan het begin van het jaar zijn we hard aan de slag gegaan om jullie het beste van het beste te geven en voor ons gevoel is dat gelukt. Met de meest gruwelijke samenwerkingen en nieuwe Bruut merch hopen wij jullie het gevoel te geven dat jullie ook een beetje jarig zijn, want zonder jullie hadden wij de vijf jaar nooit gehaald. Welke samenwerkingen we voor jullie in petto hebben houden we nog even geheim, wees niet getreurd, je zal er zeer spoedig achter komen hoe dope dit gaat worden. 

 

5 jaar geleden was er een initiatief om een sneakerwinkel te beginnen in Hoofddorp. Het moest net iets anders zijn dan normaal. Er werd besloten om in de Concourslaan een eigen pand te kopen en te beginnen met het verkopen van bekende merken zoals Stussy, Puma, Asics & Billionaire Boys Club. Hieraan werden ook reeds opkomende merken zoals Daily Paper toegevoegd. Bruut heeft altijd al haar eigen huiselijke sfeer gehad, voor klanten die de eerste drie jaar van Bruut hebben meegemaakt zullen zich de kleine winkel nog goed herinneren. Op een gegeven moment zijn wij uit het pand gegroeid en we zijn verhuisd naar een pand verderop in de straat. In het oude filiaal zit sinds de verhuizing een zusterbedrijf, namelijk onze geweldige Brute Burgers! Hier kan je terecht voor de heerlijkste burgers, wings, nacho's, ribs, desserts en vegan gerechten.


De aankomende weken zullen we jullie op de hoogte stellen van alles wat komen gaat. Hou ons in de gaten via de nieuwsbrief, Instagram of Facebook!


- With love, Bruut

Cartel x Bruut: our house is your house!
par Mrinal Lachman
17 octobre 2018
Er is er één jarig!
par Jeroen Heijs, Mrinal Lachman, Isaï Elia
5 octobre 2018
Lire plus
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »