is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Billionaire Boys Club

Geen producten gevonden...

Meet Billionaire Boys Club

Bruut zou een stuk minder bruut zijn als we naast een overload aan mooie sneaker merken ook niet een paar toffe kledinglabels in onze shop zouden hebben. En dan moeten we het zeker even hebben over Billionaire Boys Club: alleen de naam zorgt er al voor dat je nieuwsgierig wordt naar wat dit label te bieden heeft. Daarnaast maakt de grote naam achter dit merk het alleen maar interessanter, want Billionaire Boys Club is opgericht door niemand minder dan wereldster Pharrell Williams in samenwerking met de beroemde designer Nigo – beiden zijn op zichzelf al een merk te noemen. En dat verklaart meteen waarom dit gave merk helemaal hot is!

Een Pharrell shirt of hoodie

De prints op een Billionaire Boys Club tee zijn te danken aan het creatieve brein van Pharrell. Een Billionaire Boys Club shirt dragen is al een statement op zich, maar daarmee loop je dus ook nog rond met de hersenspinsels van deze wereldberoemde artiest op je lijf. Pharrell laat zich graag inspireren door het buitenaardse, wat je ook direct terugziet in het logo, waar een astronaut direct alle aandacht op zich vestigt. Het logo van het merk vormt een belangrijk onderdeel van de collectie, aangezien een Billionaire Boys Club hoodie of jacket niet compleet is zonder een flinke afdruk van het astronautje op de rug of borst. Voor shirts, hoodies of een hippe crewneck van dit awesome merk kun je natuurlijk bij Bruut terecht!

Billionaire Boys Club snapback

Met een tee of sweater van dit merk ben je al een goed eind op weg met je Pharrell merchandise. Maar wil je je outfit echt helemaal af maken, dan kun je onze shop niet verlaten zonder een Billionaire Boys Club cap. Verkrijgbaar in mooie all over kleuren en met de beruchte naam van het label groots aan de voorkant geplakt. Met een Billionaire Boys Club pet steel je direct de show! Het merk van Pharrell heeft je dus genoeg hips te bieden. En ben je op zoek naar Billionaire Boys Club sale? Houdt Bruut dan vooral in de gaten, want we hebben regelmatig items van Billionaire Boys Club in de aanbieding!