Binnenkort
Als baas boven baas, ben jij natuurlijk zelfs op de hoogte van de items die nog niet eens in de winkel liggen. Zie je iets tofs, schrijf je dan snel in om up-to-date te blijven. Loop jij binnenkort rond met de tofste releases?

Geen producten gevonden...

Binnenkort bij Bruut !

Blijf up to date van de nieuwste en dikste releases van toffe sneakers!

Nike blijft continue de classics vernieuwen door bijvoorbeeld nieuwe colorways en materialen te gebruiken op de sneakers. Zo zie je bijvoorbeeld dat Nike steeds weer de bekende modellen zoals de Air Max 1, Air Max 90, Air max 95, Air Max 97, Air Force 1 blijft vernieuwen. 

Het Duitse Adidas staat ook al jaren aan de top met hun classics zoals de Stan Smith, Yung-1 en Falcon. En komen ook steeds met toffe releases, bijvoorbeeld Bruut x Adidas met 3 t-shirts. Zo komt Adidas ook bijvoorbeeld vaker met nieuwe sneakers zoals de Continental 80, Ozweego, SC Premiere, EQT Gazelle en nog veel meer! 

Het Nederlandse Daily Paper gaat super hard, zo zijn hun hoody’s en t-shirts altijd snel uitverkocht. Hun kleding staat voor comfort en zorgt ervoor dat jij er altijd met stijl bij loopt. Daily Paper is makkelijk te combineren met andere merken en stelt nooit teleur. Hou daarom deze pagina in de gaten zodat jij als eerste bent !

Puma draait ook al jaren mee aan de top en gaan nog steeds super hard. Ze hebben onlangs twee unieke samenwerking uitgebracht. De Puma x Tetris met twee toffe sneakers. En de samenwerking Puma x Helly Hensen, met sneakers en unieke kleding en samenwerking die jij echt niet wil missen.

Wij van Bruut blijven natuurlijk ook steeds met nieuwe releases komen en samenwerkingen. Zo komen er vaak nieuwe t-shirts en hoody’s van Bruut. En dat niet alleen ook de tofste samenwerkingen gaat Bruut aan. Met onder andere Bruut x Spaghetteria, Bruut x Adidas, Bruut x Daily Paper en nog veel meer.

Join the Bruut Fam ! 

Volg ons op Instagram & Facebook en bezoek onze Bruut Store in Hoofddorp om nooit meer mis te grijpen naar exclusieve sneakers! Schrijf je nu ook in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting op jouw aankoop!