is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Binnenkort
Als baas boven baas, ben jij natuurlijk op de hoogte van allerlei exclusieve items die nog niet eens in de winkel liggen. Wil jij deze toffe items niet missen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief om altijd up-to-date te blijven!
Nieuwste producten
T-shirt United by Nature Pavement 7441703 1268
Filling Pieces Clothing
€85

Binnenkort bij Bruut!

Blijf up-to-date van de nieuwste releases van diverse grote merken! Sneakers, kleding en assecoires, we hebben het allemaal voor je.

Wij van Bruut blijven natuurlijk niet achter en komen ook regelmatig met nieuwe releases en samenwerkingen. We werken er constant aan om onze Bruut Fam geared-up te houden met onze eigen kledinglijn en de populairste merken. De laatste Comfort Club AW22 collectie is nu verkrijgbaar. 

Jullie kunnen dus nog veel van ons verwachten! Naast dat brengen we je ook nog eens de tofste samenwerkingen tussen Bruut en andere grote merken. Denk hierbij aan merken als Adidas, Daily Paper, Spaghetteria, Woodstock & many more to come!

Join the Bruut Fam!

Volg ons op Instagram & Facebook en bezoek onze Bruut Store in Hoofddorp om nooit meer mis te grijpen naar exclusieve sneakers en kleding! Schrijf je nu ook in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting op je eerstvolgende aankoop!