Binnenkort
Als baas boven baas, ben jij natuurlijk op de hoogte van allerlei exclusieve items die nog niet eens in de winkel liggen. Wil jij deze toffe items niet missen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief om altijd up-to-date te blijven!
Standaard

Binnenkort bij Bruut!

Blijf up-to-date van de nieuwste en dikste releases van diverse sneakers van grote merken!

Nike blijft continue de classics vernieuwen door bijvoorbeeld nieuwe colorways en materialen te gebruiken op de sneakers. Zo zie je bijvoorbeeld dat Nike hun iconische modellen blijft innoveren. Denk maar aan sneakers als de Air Max 1, Air Max 90, Air max 95, Air Max 97, Air Force 1. Deze legendarische modellen zijn onmisbaar in de schoenenkast van een echte sneakerfreak! Wist je trouwens dat Bruut ook Nike Air Jordans heeft?  

Het Duitse Adidas staat ook al jaren aan de top met hun unieke en klassieke designs zoals de Stan Smith, Yung-1 en Falcon. Of ben je juist opzoek naar die chille Adidas-kleding? Check dan onze collab Bruut x Adidas met 3 t-shirts. Als je meer van de nieuwe of futuristische look bent vallen deze sneakers vast en zeker in de smaak, zoals de: Continental 80, Ozweego, SC Premiere, EQT Gazelle en nog veel meer! 

Het Amsterdamse Daily Paper gaat al jaren super lekker, ze zijn nu een gevestigde naam in de streetwearscene. Hun hoodies en t-shirts zijn anno 2020 ook zeker niet te missen met hun populariteit. De Daily Paper kleding is zowel casual als comfy te dragen, dit betekent dat jij er altijd met stijl bij loopt. Ze maken veel gebruik van invloeden van hun Afrikaanse roots wat tot super mooie designs leidt. Daily Paper is makkelijk te combineren met andere merken en stelt nooit teleur. Hou daarom deze pagina goed in de gaten zodat jij als eerste bent, want de items vliegen de deur uit!

Puma draait ook al jaren mee aan de top en gaan nog steeds super hard. Met hun nieuwe modellen zoals de Puma RSX. Laatst is er ook weer een nieuwe samenwerking naar buiten gebracht met het Amerikaanse RHUDE. Hieruit is een unieke kledingcollectie uitgekomen, waaronder ook een nieuw paar sneakers. Deze collectie brengt een mooie balans tussen comfortabele kleding met de style van nu.

Wij van Bruut blijven natuurlijk ook steeds met nieuwe releases en samenwerkingen komen. We werken eraan om de Bruut Fam warm te houden met onze eigen kledinglijn, jullie kunnen dus nog veel van ons verwachten! Naast dat brengen we je ook nog eens de tofste samenwerkingen tussen Bruut en andere grote merken. Met onder andere Bruut x Spaghetteria, Bruut x Adidas, Bruut x Daily Paper & many more to come!

 

Join the Bruut Fam!

Volg ons op Instagram & Facebook en bezoek onze Bruut Store in Hoofddorp om nooit meer mis te grijpen naar exclusieve sneakers of andere items! Schrijf je nu ook in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10 korting op je eerstvolgende aankoop!