Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Air Max Day Special

door Mrinal Lachman
26 Maart 2019

Air Max Day – 3.26

 

Op 26 maart 1987 kwam de allereerste Air Max uit. De Air Max 1 was de eerste sneaker waarbij de interne techniek aan de buitenkant zichtbaar was. Dit was geïnspireerd op het Centre Pompidou in Parijs, waarvan alle leidingen en constructies aan de buitenkant van het gebouw zitten. In de afgelopen 32 jaar is de Air Max familie steeds groter geworden, met modellen als de Air Max 90, Air Max 95, Air Max 97, Air Max 98 en nog vele anderen. In de laatste jaren kwamen er steeds meer modellen bij.

 

Om deze iconische dag te vieren, hebben wij wat speciaals voor jullie. Op onze website staan drie verschillende Nike sneakers verstopt. Mocht je de aanwijzingen begrijpen, zoek dan het woord in de zoekbalk. In onderstaande afbeelding staan al een aantal letters cadeau om jullie alvast op weg te helpen. Let op: Er is een beperkte oplage per sneaker beschikbaar, dus per persoon kan je maximaal één paar kopen. Wees dus snel, want op = op!

 

 

1. Deze sneaker was één van de gewildste releases van het afgelopen jaar. De zomerse kleuren van deze sneaker kregen gauw een naam van de sneakerliefhebbers. Nike had zelf ook een naam bedacht, want deze Air Max 1 viel binnen het ‘Miami Vice’ Pack. Een mooie kleurencombinatie zorgde voor veel hype op deze sneaker. Bedenk het antwoord door middel van de hints en typ het gevonden woord in de zoekbalk. First come, First served!

 

2. De eerste Air Max 1 was de OG Red. De combinatie van rood, grijs en wit zijn iconisch voor deze schoen. Daarom kan een soortgelijke kleurstelling niet uitblijven op deze dag! Deze Air Max 1 is alléén vandaag beschikbaar voor maar 26,- euro. Om deze geweldige deal te vinden, zul je deze kruiswoordpuzzel moeten invullen. Het antwoord moet je invoeren in de zoekbalk om deze Air Max 1 voor 26,- euro te vinden. Succes!

 

3. De Air technologie werd al langer door Nike gebruikt. In 1982 kwam er ook een hele speciale schoen, die tegenwoordig nog steeds veel wordt gedragen. We hebben het natuurlijk over de Air Force 1. Deze sneaker heeft vele verschillende kleuren en samenwerkingen gehad. Één van de leukste toevoegingen aan deze basic sneakers zijn toch de aanpasbare opties. Dit kan via NikeiD, maar wordt soms ook meegeleverd. Weet jij over welke pack wij het hebben? Vul het in, zoek het op, en wees snel!

 

 

 

Puma: Riders Ride On Pack
door Nash Heinemann
5 December 2019
Lees meer
Bruut Panthera Winterdrop
door Nash Heinemann
2 December 2019
Lees meer
New Balance vervangt iconische ‘N’-branding bij de her-introductie van dé ML850
door Nash Heinemann
28 November 2019
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »