Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Bruut Panthera Winterdrop

door Nash Heinemann
2 December 2019

We hebben de Bruut Fam alweer een tijdje laten wachten op een nieuwe en toffe drop, maar we hebben dan wel weer een echt classic pack klaar liggen. Onze laatste weekly drops waren super goed ontvangen bij de Bruut Fam. Dat is voor ons motivatie om weer terug te gaan naar de tekentafel en met meer toffe designs terug te komen. Maar we kunnen jullie ook niet al te lang laten wachten, want uiteraard willen jullie ook in de winter iets lekker warms hebben. Daarom hebben we alvast dit Panthera pack in een nieuw warmer jasje gestoken.

                                                

We zagen dat tijdens de weekly drops in de zomer de Panthera t-shirts erg geliefd waren. Daarom hebben we ook voor de koude dagen een echte Bruut oplossing: Panthera hoodies & crewnecks.

De hoodies zullen in de colorways: Burnt Orange, University Red en Yellow komen.

De crewnecks zullen in de colorways: University Red en Burnt Orange komen.

Het design van de Panthera packs is vooral gefocust op de rug van de hoodies en crewnecks. Tegenwoordig is dit natuurlijk helemaal in en dan kan Bruut niet ontbreken aan deze hype. Met deze winterdrop kan jij je onderscheiden van anderen en laat je je love zien voor de Bruut Fam.

De hoodies en crewnecks zijn vanaf 2 december verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Dus sla je slag voordat ze op zijn!

               

Puma: Riders Ride On Pack
door Nash Heinemann
5 December 2019
Lees meer
Bruut Panthera Winterdrop
door Nash Heinemann
2 December 2019
Lees meer
New Balance vervangt iconische ‘N’-branding bij de her-introductie van dé ML850
door Nash Heinemann
28 November 2019
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »