Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Bruut tijdens ADE

door Isaï Elia
13 November 2018

ADE 2018 is weer voorbijgevlogen. Zoals veel van jullie weten hebben wij samengewerkt met één van de grootste eventproducers van de afgelopen jaren: Cartel Amsterdam.

Cartel is een van de grootste event producers in de electronische scene. Met hun tweedaagse party hebben ze de hele Paradiso op z’n kop gezet. Het feest was een mix van techno, house & disco, verdeeld over 3 zalen in de Paradiso en dat voor twee dagen! De mannen van Cartel hebben ook hun best gedaan om grote namen binnen te slepen. Denk bijvoorbeeld aan Motor City Drum Ensemble & een artiest zoals David Vunk!

Wij van team Bruut waren daarom ook super excited om een samenwerking met deze feestgangers aan te gaan. En het is wat tofs geworden! Mocht je de foto’s van Bruut x Cartel ADE Tee nog niet hebben gezien check ze dan hier:

Het duurde ook niet lang voordat ook grote namen de t-shirts begonnen te dragen. DJ/Producer David Vunk heeft in een VPRO documentaire een eigen draai aan onze collab gegeven.  Naast zijn gevoel voor mode vertelt hij onder andere ook over zijn insane weekplanning. Bekijk hieronder de video van David Vunk tijdens ADE in zijn special made Bruut x Cartel Tanktop.

Het duurt natuurlijk nog wel even voordat ADE 2019 van start gaat, maar wij zijn er al op voorbereid. En als het weer zo’n feest wordt als dit jaar is het ook zeker het wachten waard.

Bruut Double Up Pack
door Nash Heinemann
22 Mei 2020
Lees meer
Veja: de milieuvriendelijke sneaker
door Nash Heinemann
14 Mei 2020
Lees meer
Bruut Checkerboard Pack
door Nash Heinemann
14 Mei 2020
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »