Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Bruut x Cartel Amsterdam: Kingsday 2019

door Mrinal Lachman
12 April 2019

Over twee weken is het één groot feest in heel Nederland. Koningsdag staat weer voor de deur, en wij van Bruut weten al waar wij de verjaardag van Willem Alexander gaan vieren. Door de beste sounds, een heerlijke sfeer en een 18(!) uur durend feestje gaan wij naar Cartel Kingsday! Na eerdere edities zijn we groot fan geworden van dit Amsterdamse collectief. Cartel ziet zichzelf als een groep nomaden in het house genre. Al bijna tien jaar beweegt Cartel door en rond Amsterdam om de grenzen steeds te verleggen. Door de combinatie van gevestigde namen en verschillende talenten, heeft het collectief zichzelf goed neergezet in de Amsterdamse clubscene. Na een supersuccesvol ADE, waarbij Cartel twee dagen de muren van de Paradiso liet schudden, is het nu tijd voor een geweldig feest op Koningsdag. Ditmaal is de Westerunie gastheer voor Cartel Kingsday. Door een combinatie van de binnen en buitenlocatie is het een ideaal feest om mee te maken, ongeacht het weer. Naast de toplocatie is de line-up weer om van te smullen. Kerri Chandler, Benny Rodrigues, DJ Assault, Pablo Discobar en Vic Crezée zijn enkele namen die koningsdag en van de vele namen die aanwezig zullen zijn op 27 april.

 

 

Na het succes van onze samenwerking met Cartel Amsterdam tijdens ADE, hebben we voor Koningsdag weer onze handen ineengeslagen.  De vorige samenwerking uitte zich in één t-shirt. Aangezien Cartel Kingsday zowel binnen en buiten is, hebben we een T-shirt en een hoodie ontworpen. De voorkant is voorzien van onze logo’s. De achterkant toont Amsterdam, een stad van verbinding. Zowel Cartel als Bruut heeft veel liefde voor deze stad, aangezien de roots van beide partijen verweven zijn met de stad. Het beeld op de rug is dan ook een plattegrond van de stad.

 

Deze samenwerking is vanaf zondag 14 april 11:00 verkrijgbaar online!

 

Mocht je nog geen kaarten voor Cartel Kingsday hebben, haal ze hier!

Puma: Riders Ride On Pack
door Nash Heinemann
5 December 2019
Lees meer
Bruut Panthera Winterdrop
door Nash Heinemann
2 December 2019
Lees meer
New Balance vervangt iconische ‘N’-branding bij de her-introductie van dé ML850
door Nash Heinemann
28 November 2019
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »