Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Bruut x SASA OSTOJA

door Yasmina Azhoum
18 December 2020

Deze tijden herinneren ons eraan dat niets permanent is, zelfs de meest natuurlijke dingen die we kennen, zoals intimiteit, lijken te veranderen.

 

We zijn weer terug met een nieuwe capsule collectie, en deze keer in samenwerking met niemand minder dan Saša Ostoja. 

Saša is een Nederlands/Kroatische artiest en tekenaar, en hij komt uit Amsterdam.Hij heeft een hele eigen en bijzondere stijl. Saša is zeker geen kleine speler, je hebt zijn werk misschien al eerder voorbij zien komen in bijvoorbeeld de Volkskrant, maar je kunt hem ook gespot hebben bij merken als Nike en Converse

We zijn hier erg fan van zijn werk en style en benaderde hem dan ook in de volle hoop dat we samen iets moois konden creëren. En hard work payed off, want de collectie ziet er gruwelijk uit...

 

De collectie bestaat uit hoodies, t-shirts crewnecks en sokken. Het kunstwerk van Saša staat groot geprint op de achterkant van alle items en de kleurrijke tekening laat nekken zeker draaien als je langsloopt. Het is nou eenmaal iets wat je laat staren. Deze collectie heeft ook een stuk meer details dan dat je van ons gewend bent, zo is er een extra leuke tekening van Saša op de mouwen en op de borst van de items.

De boodschap achter het prachtige kunstwerk van Saša staat voor intimiteit, een beeld dat de boodschap deelt om een breder spectrum van intimiteit te ontdekken. 

Samen met fotografe Marie-Louise Hodge hebben we onwijs vette shoot gedaan om dit verhaal nog beter over te kunnen brengen. We hebben een aantal stelletje uitgenodigd en zij vertelde ons wat intimiteit voor hun betekend.

 

Emily & Bauke: (Emily) "Ik omschrijf de ultieme vorm van intimiteit als‘ skindeep ’: in staat zijn om onder elkaars huid te voelen, zo dichtbij dat je‘ huid diep ’voelt. Als verschillende mensen (gaat Bauke verder :) maar als één energie. Ik stel me intimiteit voor als de vereniging van je energieën in dezelfde bubbel. Een heen en weer bewegende energiebel gevuld met comfort."

Jowensly & Jemairo: (Jemairo) “Ik zou intimiteit omschrijven als een gevoel van opgewektheid, geluk, warmte. Voor mij is het in wezen de kern van het leven. (Jowensly :) "Het is als ik bij familie ben, en ik voel me thuis. Met mijn broer hebben we soms ruzie, maar ik hou altijd heel veel van hem ”. (Jemairo) "Hetzelfde, de liefde is altijd hoog."

 

Mahi & Shiwa: “Intimiteit voor ons is de interactie van acceptatie geven en ontvangen. Een verbinding waarin je grondig kunt ervaren wie je bent. Het gaat om het delen van liefde en vertrouwen, en om in team te zijn."

De Saša Ostoja X Bruut Collectie is vanaf 21 december 09:00 verkrijgbaar, online en instore.

Uira & Lily: We also asked Lily and her uncle Uira, whom she calls ‘Titio’ what intimacy means to them. (Lily) “That’s when I just feel sweet!“. (Uira) “Intimacy is of great importance, it is a way to recharge yourself.”

 

Nike Dunk High White Vast Grey White
door Yasmina Azhoum
13 Januari 2021
Lees meer
New In: Filling Pieces Clothing
door Yasmina Azhoum
4 Januari 2021
Lees meer
Bruut x SASA OSTOJA
door Yasmina Azhoum
18 December 2020
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »