Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Bruut Weekly Drop #4 - Bruut Embroided Basic pack deel 2

door Arthur
12 Juni 2019

It's a #BRUUTFAM thing! Dit jaar pakken we extra groot uit voor de fam en lanceren we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei elke woensdag voor de komende tien weken nieuwe Bruut gear in verschillende thema's. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info. Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. Drop 2: Miami Vice pack. Drop 3: Bruut Embroided Basic pack deel 1. Deze week droppen we de Bruut Embroided Basic pack deel 2.

 

 

In de blog van vorige week hebben we de populariteit van basics al eens genoemd - items met minimale branding en sterke focus op kleurgebruik en kwaliteit. Ook vertelden we dat we vorig jaar de eerste Bruut Basics hebben gereleased en dat we die lijn dit jaar doorzetten met Bruut Basic Embroided pack deel 1. Natuurlijk volgt er dan ook een deel 2. Deze worden deze week gereleased, als onderdeel van de Bruut Weekly Drops, en bestaan uit dezelfde tijdloze premium basics als vorige week in nieuwe, frisse colourways. Dit keer zijn ze te verkrijgen in Black White, Loden White, White Pink en Back Teal. In totaal kun je de Bruut Basics Embroided in acht verschillende colourways rocken. De combinatie mogelijkheden zijn oneindig!

 

 

Deze tee's zijn de essentie van de #BRUUTFAM. Daarom hebben we een aantal friends & family van Bruut uitgenodigd om dit met ons te vieren - check de foto's. Yuki van het bekende hiphoptalkshow Convo, Steve van het producertrio Childsplay, Hakim van het bookingskantoor Topbillin' en upcoming artiest, influencer én vlogger Vonneke Bonneke zijn onderdeel van de campagne. Vanaf 12 juni verkrijgbaar in-store en in de webstore. It's a #BRUUTFAM thing!

 

Bruut x Spaghetteria
door Nash Heinemann, Jeroen Heijs
28 Oktober 2019
Lees meer
Nike N.354 Air Force 1 Type "Triple Black"
door Nash Heinemann
10 Oktober 2019
Lees meer
Nike The 10th Collectie: Een kant van Nike die we nog niet kennen
door Nash Heinemann, Jeroen Heijs
26 September 2019
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »