Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Mizuno, Welcome to the Bruut Fam!

door Mrinal Lachman
13 Februari 2019

We welcome Mizuno to the Bruut Fam!

We zijn erg trots dat we nog een merk mogen toevoegen aan de Bruut Fam! Het Japanse Mizuno is in 1906 begonnen als een winkel voor sportartikelen. Vanaf 1911 begon Mizuno met het produceren van eigen producten en groeide snel uit tot een sportgigant in Azië. De focus van het merk lag altijd op de sportsector. Echter, meldt Mizuno zich sinds een aantal jaren ook op de sneakermarkt. En niet zonder succes. We stellen jullie graag voor aan een aantal Mizuno sneakers:

Mizuno 90’s Athletic Pack

De Mizuno Wave rider 1 staat centraal in de 90’s athletic pack. In deze pack hebben de drie witte sneakers allerlei felle kleuren die contrasterend zijn meegekregen in verschillende elementen van de sneaker. Door deze kleurstellingen krijgt de Wave rider 1 een retro gevoel. Door de expertise en ervaring van Mizuno op sportgebied, heeft deze sneaker ook de beste technologieen qua comfort en steun. Dit maakt de Wave Rider 1 de ultieme sneaker. De 90’s athletic pack komt vannacht om 00:00 uit en is vanaf donderdag 14 februari ook verkrijgbaar in de winkel. Een perfect valentijnscadeau dus! Naast deze release zijn er ook enkele voorgaande releases zoals de future Tech pack in het groen en zwart.

De 90’s athletic pack bestaat uit de drie volgende uitvoeringen:

 

Mizuno Wave Rider 1 White Coral Mazarine Blue

(D1GA192560)

Mizuno Wave Rider 1 White Coral Mazarine Blue

 

 

Mizuno Wave Rider 1 White Black High Risk Red

(9D1GA192509)

Mizuno Wave Rider 1 White Black High Risk Red

 

Mizuno Wave Rider 1 White Blue Nasturtium

(D1GA192522)

Mizuno Wave Rider 1 White Blue Nasturtium

Bruut Double Up Pack
door Nash Heinemann
22 Mei 2020
Lees meer
Veja: de milieuvriendelijke sneaker
door Nash Heinemann
14 Mei 2020
Lees meer
Bruut Checkerboard Pack
door Nash Heinemann
14 Mei 2020
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »