Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

New Reception Clothing

door Calvin Smit
19 Februari 2021

We hebben dit merk al eerder gehad bij Bruut, en voor iedereen met een liefde voor lekker eten in een bijzondere sfeer, hebben we nog meer!

Niks is beter dan een het genieten van heerlijke maaltijd met anderen… Laat dit nou precies het gene zijn wat Reception viert! Reception is een streetwear merk uit Lyon, Frankrijk, opgericht door Pierre Boiselle. Het speciale aan dit merk is dat het een eerbetoon is aan restaurants over de hele wereld met ‘ziel’, plaatsen waar mensen kostbare tijd hebben gedeeld met dierbaren, en een bijzondere sfeer aanwezig is.

Om deze fantastische herinneringen te kunnen uiten, werkte Pierre samen met grafisch ontwerper Clément Bertrand om samen een bijzondere reeks grafische kleding te creëren, die jullie nu dus ook bij Bruut kunnen verkrijgen!

Deze toffe drop is voorzien van een heleboel diverse Reception items, waaronder 3 sweatshirts, 2 hoodies, een jas & een pet, en 6 shirts, waarvan 1 longsleeve & 5 shortsleeves. In elk van deze kledingstukken zie je de kenmerken terug van speciale momenten en goed eten.

Geniet van de perfecte combinatie van streetwear en heerlijk eten met de nieuwe Reception collectie. Shop Reception nú online bij Bruut!

NBA All-Star Weekend 2021
door Calvin Smit
4 Maart 2021
Lees meer
In-store shoppen bij Bruut weer mogelijk!
door Calvin Smit
3 Maart 2021
Lees meer
Binnenkort: De Nieuwe Bruut Essentials Collectie
door Calvin Smit
24 Februari 2021
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »