Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

New In: Reception

door Yasmina Azhoum
30 September 2020

Reception, opgezet door reiziger, gastronoom, ontwerper en roodlover Pierre Boiselle. Hij wist al z’n passies in een project te verwerken en zo kwam Reception Clothing uiteindelijk tot stand. Het gaat allemaal om eten en socializen.

 

Reception zet namelijk bij elk design een restaurant in de spotlight. Waarvan de adres gegevens, telefoonnummer en andere details verwerkt zijn in het design, een erg origineel merk dus, alhoewel ze zichzelf geen ‘merk’ willen noemen.

 

“Het is geen merk en u bent geen klant, we zijn allemaal gasten en de tafel is lang genoeg om ons allemaal te verwelkomen.”

Pierre houdt dus erg van reizen, en bij reizen komt het testen van verschillende restaurant natuurlijk kijken, zijn inspiratie voor de kleding komt hier volledig vandaan. En dat is goed terug te zien! Alle items staan namelijk in het teken van plekken waar hij is geweest, en heeft gegeten. Naast een hard design of. een inspirerende quote hebben alle items ook toffe details, waaronder het nek label die super origineel een bon is zoals je die krijgt in een restaurant. Hoe origineel is dat?!

Hier bij Bruut verkopen we nu 9 Reception Items waaronder 3 t-shirts, en 6 long sleeves. 

We zijn heel benieuwd wat de fam van dit nieuwe merk vindt, welke items gaan jullie scoren?

 

 

Daily Paper X Van Gogh
door Yasmina Azhoum
20 Oktober 2020
Lees meer
Coming In: Air Force 1 LXX New Colorways
door Yasmina Azhoum
16 Oktober 2020
Lees meer
New In: Chinatown Market
door Yasmina Azhoum
30 September 2020
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »