Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Nike Leopard Pack: Release op 2 Februari

door Mrinal Lachman
1 Februari 2019

In 2006 kwamen de Air Max 1 & Air Max 95 in samenwerking met de Japanse winkel Atmos in een ‘Animal’ kleurstelling. Deze sneakers kregen allerlei verschillende dierenprintjes over de hele sneaker, en is momenteel één van de meest gezochte sneakers. Vorig jaar zijn van beide paartjes een 2.0 versie gekomen. Deze zijn ook nog steeds erg gewild. Daarom zijn wij blij met de Leopard Pack van Nike, die op 2 februari uitkomt.

 

Nike Air Force 1 Sage Lo PRM Nike Air Max 95 PRM Air Max 98 PRM

 

Het logo van Nike, de Swoosh, staat voor de beweging van een atleet. Voor een atleet is de snelste tijd het belangrijkst. Daarom is een combinatie tussen Nike sneakers en het snelste dier ter wereld niet ondenkbaar. De luipaardprint op de drie modellen zorgt voor veel bekijks. De Air Max 98, Air Max 95 en de Air Force 1 Sage hebben deze speciale behandeling gekregen en zijn in combinatie met de luipaardprint een must have voor in de collectie!

De release is op 2 februari om 09:00 online, In-store vanaf 10:00!

Puma: Riders Ride On Pack
door Nash Heinemann
5 December 2019
Lees meer
Bruut Panthera Winterdrop
door Nash Heinemann
2 December 2019
Lees meer
New Balance vervangt iconische ‘N’-branding bij de her-introductie van dé ML850
door Nash Heinemann
28 November 2019
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »