Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Veja: de milieuvriendelijke sneaker

door Nash Heinemann
14 Mei 2020

We kunnen er anno 2020 niet omheen, het milieu en de productie. Veel mensen denken niet na bij het kopen van producten, wat er namelijk allemaal voor nodig is geweest voordat iets aan het rek hangt.

Veja is een merk dat dit zeker niet vergeet en juist meer aandacht besteedt aan het milieuvriendelijk produceren van hun sneakers. De materialen voor deze sneakers worden zorgvuldig gekozen en worden geselecteerd bij kleinschalige lokale producenten/boeren.

                         

Over Veja

Veja is in 2004 opgericht door Sébastien Kopp en Ghislain Morillion. Ze voelden een sociale verantwoordelijkheid om de consumenten iets aan te bieden dat zowel milieuvriendelijk, fairtrade en stijlvol is.

De reden dat ze voor sneakers in plaats van kleding hebben gekozen is omdat sneakers symbool staan voor dit tijdperk en hun generatie. Het hele project om hun merk is draait er dan ook om dat ze maken hoe ze willen dat de wereld wordt.

 

Materialen en sneakers

De materialen van de sneakers worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd bij kleinschalige boeren en producenten. Ze betalen een eerlijke prijs en streven zo dus ook de fairtrade richtlijnen na. Met hun milieuvriendelijke en vernieuwende productiemethoden wil Veja afstappen van de massaproductie gedachte die in de meeste gevallen ook slecht voor het milieu en de werknemers zijn.

                         

De stijl van de sneakers is casual en sportief. Het is dus een universele sneaker omdat het altijd kan worden gedragen, daarnaast zijn het ook nog eens unisex-modellen. Voor iedereen een must-have in je schoenenkast dus!

Wij van Bruut vinden het een mooie gedachte achter de productie en designs van de sneakers van Veja. Met nog vele aankomende releases weten we zeker dat Veja met nog veel toffe sneakers komt! Zorg er dus voor dat je geen één drop bij Bruut mist! Become a part of the Bruut Fam en schrijf je ook in op onze nieuwsbrief. Zo blijf jij altijd up-to-date met de laatste releases!

De Veja sneakers zijn nu verkrijgbaar bij Bruut instore en online.             

           

Bruut Double Up Pack
door Nash Heinemann
22 Mei 2020
Lees meer
Veja: de milieuvriendelijke sneaker
door Nash Heinemann
14 Mei 2020
Lees meer
Bruut Checkerboard Pack
door Nash Heinemann
14 Mei 2020
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »