is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Helly Hansen

Geen producten gevonden...

Helly Hansen Tech

Al 140 jaar lang produceert Helly Hansen outdoor gear van professionele kwaliteit. In 1877 begon kapitein Helly Juell Hansen met het maken van waterproof jassen en broeken. Het merk is de go-to van ski professionals, zeilers en bergbeklimmers. De kleding die door Helly Hansen wordt geproduceerd staat voor kwaliteit en bescherming door middel van innovatie en technologie. Geïnspireerd door de Noorse weersomstandigheden en elementen houdt de kleding van dit gerenommeerde merk je ten alle tijden warm en droog. Helly Hansen gear wordt gedragen en vertrouwd door professionals die zich begeven in allerlei verschillende werk- en weersomstandigheden. Het merk maakt gebruik van de zogenaamde ‘Helly Tech’, deze technologie zorgt ervoor dat de materialen van de kleding extreem waterproof en ademend zijn. In combinatie met het mooie design zorgt dit voor een perfecte balans tussen looks en performance. Over performance gesproken, Helly Tech maakt onderscheid tussen drie verschillende niveaus: Helly Tech professional, Helly Tech performance en Helly Tech protection. Het verschil tussen deze drie soorten Helly Tech is de gradatie in breathability, mate van waterresistentie en windresistentie.

Helly Hansen & Streetwear

De kleding van Helly Hansen is goed te herkennen aan het iconische logo met de dubbele H. Sinds kort heeft Helly Hansen als merk zijn intrede gedaan binnen de streetwear cultuur. In 2017 heeft het merk een collaboration gedaan met SWEET SKTBS. Met deze move heeft Helly Hansen zich kunnen bewijzen niet alleen voor performance te staan, maar ook voor style en looks. De collectie van de Helly Hansen x SWEET SKTBS collaboration bevat vooral invloeden uit de ‘90s streetwear en is hierdoor voor veel mensen iconisch en nostalgisch. Deze collectie bestond uit twee erg limited releases die snel uitverkocht waren. Na de intrede van Helly Hansen binnen de streetwear, kunnen we stellen dat de collecties op dit moment erg hot zijn onder de early adopters. De Helly Hansen alpha 2.0 en 3.0 jackets zijn erg gewild.

Hype is life

Bruut biedt jou de kans om een trendsetter te zijn, aangezien dit merk binnen een korte tijd veel aandacht gaat krijgen en erg hot zal zijn. De truien, sweaters en vesten van Helly Hansen zijn perfect te combineren met Nike, Adidas of Vans schoenen.  De T-shirts en windbreakers zijn perfect voor de zomer en geven een perfecte look en feel, ze zijn goed te combineren met Puma, Hi-Tec en Nike Sneakers. De collecties van Helly Hansen zijn te combineren met hoe jouw kledingkast er ook uit ziet. Zo kan je combineren met The North Face om de outdoor look te creëren of liever met Daily Paper om de street look uit te stralen.