Bruut & Daily Paper Teamup
Shop hier shirts, broeken en vesten uit de Bruut x Daily paper collectie, gemaakt ter ere van het 5 jarige bestaan van Bruut.
Nieuwste producten
Bruut & Daily Paper

Bruut bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden! Onze vrienden van Daily paper deelde deze mening. Om dit jubileum met ons te vieren hebben we de handen ineengeslagen. Het resultaat is een toffe collectie van 5 items met een uniek(e) design of colourway.

Bruut & Daily Paper kennen elkaar nu al een tijdje, vanaf het openen van het eerste Bruut pand hing Daily paper bij ons te koop. Toentertijd was Daily Paper opkomend met de unieke designs die zij brachten in de Amsterdamse fashion scene. Met de Daily Paper Captain Hoodie heeft het Amsterdamse merk de verwachting van de jongeren op zijn kop gezet. Als opvolger hiervan zijn de Alias Hoodies een volgende hit. Niet alleen de truien van Daily Paper zijn een hit, ook de trainingspakken en T-shirts die zij designen zijn enorm gewild.

Bruut & Daily Paper hebben gezamenlijk een collectie opgezet waar we trots op kunnen zijn. Met de unieke kleurstelling op de waistbags en trainingspakken is deze collectie volledig exclusief. De Bruut spell-out op de voorkant van de ‘Codal’ T-shirts en het Daily Paper logo op de achterkant zijn een stempel op de samenwerking en maken de collectie volledig af.