Bruut x Alpine
Nieuwste producten
x Alpine Earplugs
Alpine
€12,95
Bruut x Alpine

Bruut bestaat vijf jaar en natuurlijk moet dat gevierd worden! Wij weten zeker dat we jullie niet zullen teleurstellen! Bruut heeft een aantal toffe samenwerkingen klaarliggen die we in de aankomende periode zullen releasen. We trappen af met een samenwerking die men niet verwacht: Alpine. Alpine focust zich op gehoorbescherming voor allerlei activiteiten zoals bijvoorbeeld feesten/festivals, motorrijden en snurken. Omdat de Bruut fam wel van een feestje houdt hebben wij limited party plugs voor jullie!

Zowel in onze sneaker store in Hoofddorp als op het kantoor worden er continu tunes gedraaid om de motivatie hoog te houden. Om onze muzikale smaak goed over te brengen organiseren we regelmatig events bij Brute Burgers. Bij de afgelopen edities ging het dak eraf en kwamen bezoekers vanuit Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en omstreken. Naast het organiseren hebben we in de Bruut fam ook diverse artiesten zitten. Binnen onze groep zijn er een aantal DJ’s, rappers en producers. In de muzikale Bruut fam is er toch maar een iemand die gebruik maakt van degelijke gehoorbescherming en dit is iets wat we tegen willen gaan.

Met het festivalseizoen achter de rug hebben je oren het zwaar te verduren gehad, en met ADE om de hoek zal je gehoor nog meer geluidsgeweld moeten tolereren. Het is dan ook belangrijk om je oren goed te beschermen. Dit wordt vaak vergeten maar is zeker niet onbelangrijk, want na ongeveer 15 minuten op een festival kan men al gehoorschade oplopen. Aangezien jullie tijdens ADE aardig wat uurtjes zullen maken in Amsterdam, wil Bruut jullie niet onbewapend laten genieten van deze geweldige feesten. In samenwerking met Alpine kunnen wij de limited Bruut X Alpine partyplugs aanbieden. Naast de optimale werking van de Alpine plugs zijn deze ook zeer gebruiksvriendelijk. De Bruut X Alpine party plugs hebben een akoestisch filter. Hierdoor zullen de hardste bangers en je favoriete tunes nog steeds goed te horen zijn terwijl jij deze party plugs in hebt.