is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Bruut x Filling Pieces
Bruut en Filling Pieces Teamed Up en is exclusief verkrijgbaar bij Bruut | twee unieke colorways op het bekende Ace Spin model, shop in de Store of Online op Bruut.nl
Nieuwste producten
x Bruut Ace Spin Peach 700334910 080
Filling Pieces
€220
€99
x Bruut Ace Spin Mixed Grey 700334920 480
Filling Pieces
€220
€99
Team Up Bruut en Filling Pieces 

Bruut en Filling Pieces zijn al jaren met elkaar verbonden, de sneakers van Filling Pieces worden verkocht bij Bruut online en in de shop.
Nu zijn Filling Pieces en Bruut tot een te gekke Team Up gekomen in de vorm van een smu (special made unit). En daar zijn twee hele dikke schoenen uit voort gekomen. Het is niet de eerste keer dat Bruut een Team Up aangaat met een groot merk. Een paar jaar terug was er een zeer succesvolle Team Up met het bekende Amsterdamse Fashion Label Daily Paper. Bij deze Team up is gekozen voor het al bestaande model: Ace Spin. Één sneaker is speciaal voor de vrouwen en één speciaal voor de heren.
Wat deze sneakers nou zo speciaal maakt is dat ze zijn gebaseerd op de nieuwste Comfort Club Collectie genaamd The Forest Pack. Dus de kleuren van deze smu komen voort uit kleuren uit bossen over de hele wereld.